Time:

Your teams:
Communication
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Buy credits
You are in the public account. If you want to play the game or join in the discussion, you have to log in. If you are a new user, you must register first.

  PowerPlay Magazine

Скоро започва новият сезон


Скъпи приятели,

Баскетболът беше пуснат само преди два месеца, а неговият първи сезон почти завърши. Надяваме се, че се забавлявахте с него, а има все още и много неща, които може да очаквате през следващия сезон. 

Ще бъде първият сезон на Шампионската лига и Купата на носителите на купи. Във всеки от турнирите ще участват по 96 отбора. 14-те държави с най-много регистрирани отбори ще участвт с по 3 отбора във всеки турнир, а останалите - с по 2. 

През следващия сезон ще направим няколко промени, касаещи показателя Отборна сила в баскетбола. До сега той се изчисляваше само на база на уменията на играчите ви. Нямаше значение дали играчите са играли на най-добрата за тях позиция или не. Това ще се вземе в предвид в новата версия, като ще добавим и значението на духа, опита и енергията, които също не се използваха до сега.

Нищо не се променя в симулатора на мача, където всички тези фактори оказваха влияние от самото начало, както бихте могли да видите от рейтингите на играчите в докладите за мачовете. 

Поради факта, че имаме много свободни отбори във всички страни, ние решихме да направим прегрупиране на лигите в долните две нива на всяка държава. Ако вашият отбор е преместен в друга лига, а вече сте подписали договор за спонсорство с бонуси, не се безпокойте. През първите 2 дни от новия сезон ще имате възможността да преминете към нормален договор без бонуси или да промените своите цели. 

Освен това не се изненадвайте, ако сте в друга конференция през следващия сезон. За да поддържаме честността и равнопоставеността, всеки сезон ще прегрупираме конференциите.  Всички отбори в лигата ще бъдат сортирани първо в зависимост от това дали имат мениджър, а след това по отборен рейтинг - от най-високия към най-ниския. Отборите, класирани на 1, 4, 5, 8, 9, 12, 13 и 16 място ще бъдат в едната конференция, а останалите 8 - в другата. 

Това е всичко приятен ден!




This article is available in these languages:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams 
Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Mакедонски Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Српски Svenska Türkçe Українська 中文 

Share on Facebook   Share on Twitter   Share on MySpace