Time:

Your teams:
Communication
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Buy credits
You are in the public account. If you want to play the game or join in the discussion, you have to log in. If you are a new user, you must register first.

  PowerPlay Magazine

Идват големи промени!


Скъпи приятели,

през следващите няколко седмици и месеци очаквайте някои големи промени в PPM. В момента завършваме няколко дългоочаквани функции, които ще внесат нови вълнуващи елементи в играта. Има нови предизвикателства и само от вас и вашите мениджърски умения зависи как ще се справите с тях.

Първата от тези промени ще забележите още в първия ден от получаването на офертите за спонсорство в хокея, което ще стане следващата седмица. Вместо една, всеки ден ще получавате по три оферти. Всяка оферта ще бъде различна, а решението за избора вече няма да е толкова просто. Ще получите една оферта с редовни седмични плащания, както беше досега. Ще има оферта от спонсор, който ще ви изплаща финансов бонус за всяка победа в първенството. Третата оферта ще ви даде правото на избор. Ще имате възможност да си поставите за цел място в класирането в първенството и ако постигнете тази цел, ще получите вашия бонус. 

Вторият и третият тип оферти също ще имат седмични плащания, но те ще бъдат намалени. От вас ще зависи правилно да оцените силата на своя отбор и вашите противници и да сключите най-добрия договор. Ако направите правилния избор, може да спечелите много. 

Но това не е всичко. Ако разберете, че вашият договор с бонуси не е много полезен за вас, можете да го промените в средата на сезона. Можете да преминете към обикновен договор с редовни седмични плащания или да промените целта си за място в класирането. 

Подробна информация за тази функция може да намерите в Ръководството. 

Разбира се в края на сезоните очаквайте тази новост и във футбола и хандбала.

Но това все още не е всичко, което имаме за вас. Замисляме още три големи промени. Може би сте чели за драфта в новините преди няколко месеца. Планът е през следващия сезон да пуснем драфт на играчите във всеки спорт. Предвиждаме и една ПРО функция, която ще направи настройката на тренировките по-лесна и по-удобна, както и една промяна, отнасяща се до въздействието на важността на мача върху такива компоненти като опит, дух, брой зрители. Но за това - по-късно. 

Изпълнени предложения

Ние не сме забравили и за по-малките неща. Въведохме още някои от вашите предложения. Сега можете да видите оставащите дни до края  на строителните дейности и на вашия таблет, мобилен телефон или друго устройство с тъчскрийн. Просто докоснете иконката, за да видите информацията. 

Ако използвате агент на пазара, за да наддавате за играч или служител, след края на наддаването ще получите отборни новини с доклад от агента. Това е направено с цел да продължите да следите агента, дори и ако сте загубили наддаването. 

Във футбола можете с едно кликване да изтриете всички смени. Това ще е полезно, ако сте решили да настроите много варианти на смени. 

Това е всичко, приятен ден!




This article is available in these languages:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی 
Suomi Vlaams Français Hrvatski Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română 
Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska Українська 中文 

Share on Facebook   Share on Twitter   Share on MySpace