Time:

Your teams:
Communication
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Buy credits
You are in the public account. If you want to play the game or join in the discussion, you have to log in. If you are a new user, you must register first.

  PowerPlay Magazine

Остання можливість обміняти пряники


Привіт, друзі,

різдво - це історія і дуже скоро те саме має бути сказано про наш Різдвяний виклик. Сьогодні ваша остання можливість обміняти пряники, що були назбирані протягом останніх кількох тижнів, на хороші нагороди. Дедлайн - о 16:00, тож не пропустіть!

Однак, це не єдина річ, що добігає до свого кінця. 8 сезон у баскетболі зараз в останньому сезоні і це саме час для підготовки до нового сезону. Як завжди, це час для підписання нових спонсорів для ваших команд, а також час для національних збірних змагатись за титул Чемпіонів світу. Підтримуйте свою національну збірну у всіх трьох вікових категоріях. Усі ігри доступні для перегляду наживо безкоштовно.

Ми також хотіли б проанонсувати список країн, де відбуватиметься перегрупування ліг у кінці цього баскетбольного сезону:

Боснія та Герцеговина, Бразилія, Чилі, Чеська Республіка, Фінляндія, Іран, Литва, Нідерланди, Словаччина, Іспанія, Швеція, Туреччина, Сполучене Королівство, США, Венесуела

Перегрупування ліг - це механізм, який здійснюється для видалення неактивних команд із двох найнижчих лігових рівнів у вибраних країнах з метою збільшення конкуренції у цих лігах.

Це все на сьогодні, вдалого дня!




This article is available in these languages:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi Vlaams 
Français עברית Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский 
Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 中文 

Share on Facebook   Share on Twitter   Share on MySpace