Time:

Your teams:
Communication
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Buy credits
You are in the public account. If you want to play the game or join in the discussion, you have to log in. If you are a new user, you must register first.

  PowerPlay Magazine

Впроваджено більше пропозицій


Привіт, народ,

ми продовжуємо свої зусилля із покращення гри завдяки впровадженню ваших пропозицій. Сьогодні ми ввели дві ваші пропозиції. Перша стосується створення шайб, вимпелів, воротарських масок, рукавиць і футболок, а також взуття гравця. Дотепер оплата в кредитах здійснювалась на початку всього процесу. Ви платили певну ціну і тоді могли відвантажити та редагувати свої графічні елементи. Відтепер оплата буде здійснватись у кінці процесу. Це означає, що ви зможете завантажити та відредагувати свої графічні елементи, і лише тоді, коли ви залишитесь задоволені тим, як усе виглядає, зможете завершити цей процес і здійснити оплату.

Вам колись траплявся трансфер, який виглядав підозрілим, однак ви не могли повідомити про нього, оскільки він ще не завершився? Відтепер вам не потрібно чекати настання дедлайну. Відсьогодні ви можете повідомити про підозрілі трансфери до настання дедлайну у профілі гравця. Однак будьте обережні коли повідомляєте про трансфер, тому що зловживання функцією є проти правил та карається.

Баскетбольні новини

Ми змістили ігри ліг у 12 країнах на годину раніше, із 20.30 ЦЄЧ до 19.30 ЦЄЧ для того, щоб зробити прямі трансляції матчів більш доступними для менеджерів із деяких країн. Цими країнами є:

Білорусь, Болгарія, Естонія, Фінляндія, Греція, Латвія, Литва, Румунія, Росія, Туреччина, Україна, Інший Світ

Що далі?

Можу розповісти вам трохи про наші плани на майбутнє. Є ще кілька ваших пропозицій, які ми введемо в дію у найближчому майбутньому. Ми раді, що ви допомагаєте нам покращувати гру таким чином. Ми також зробимо кілька функцій PLUS-пакета доступними безкоштовно. Деякі з них стосуються драфту. Залишайтесь із нами для наступних новин.

Вдалого дня!




This article is available in these languages:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Français 
Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Mакедонски Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 
Svenska Türkçe 中文 

Share on Facebook   Share on Twitter   Share on MySpace