Time:

Your teams:
Communication
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Buy credits
You are in the public account. If you want to play the game or join in the discussion, you have to log in. If you are a new user, you must register first.

  PowerPlay Magazine

Покращення сторінки складу


Привіт друзі,

На минулому тижні ми запустили фільтр позицій на сторінці складу команди у баскетболі. Першочергово фільтр приймав до уваги тільки зріст, але тепер він також зважає на тип гравців, котрий ви встановили для кожного з них. Це означає, якщо ви встановили когось як розігруючого захисника, він з'явиться веред рекомендованих гравців на цю позицію, навіть якщо його зріст не підходить для розігруючого. Можливість встановити тип гравця - функція PRO пакету.

Також ми вирішили застосувати цей фільтр у гандболі. Оскільки у гандболі немає зросту гравців, фільтр використовує їх атрибути для визначення позиції. Як і у баскетболі, приймається до уваги встановлений тип гравця.

Ми вважаємо, що нова функція полегшить налаштування команди як і для досвідчених, так і для починаючих менеджерів. У найближчі тижні ми продовжимо реалізацію ваших пропозицій.

Всім гарного дня!

 




This article is available in these languages:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی 
Suomi Vlaams Français Hrvatski Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский 
Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 中文 

Share on Facebook   Share on Twitter   Share on MySpace