Time:

Your teams:
Communication
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Buy credits
You are in the public account. If you want to play the game or join in the discussion, you have to log in. If you are a new user, you must register first.

  PowerPlay Magazine

Hokejové taktiky a protitaktiky


Hokejové taktiky a protitaktiky

Po dlhšej dobe je tu ďalší článok venovaný primárne nováčikom. Tentoraz si bližšie posvietime na taktiky a protitaktiky v hokeji, ktoré sú už dlhodobo všeobecne známe. Pevne verím, že s vašou pomocou dáme dokopy taktiky a protitaktiky aj z ostatných PPM športov.

 

Protitaktiky na základné taktiky

Z obrázka teda vyplýva, že poznáme 6 základných taktík, pričom štýl hry normálny je protitaktikou na štýl hry defenzívny, štýl hry defenzívny je protitaktikou na štýl hry ofenzívny, a tak ďalej...

 

Protitaktiky na špeciálne taktiky

Od 7. sezóny pribudli nové špeciálne (presilovkové a oslabovkové) taktiky. Tieto taktiky a následne ich protitaktiky sú prehľadne zhrnuté na nasledujúcom obrázku, ktorý sa číta podobne ako predchádzajúci obrázok:



A čo iné športy?

Priznám sa, do taktík a protitaktík v iných športoch veľmi nevidím. Týmto by som chcel vyzvať manažérov, ktorí ich majú zmapované vo futbale, hádzanej alebo basketbale, aby ma kontaktovali. Skúsme to spoločnými silami všetko prehľadne zhrnúť do jednotlivých článkov, nech nováčikovia nemusia hodiny prehrabávať diskusie :)





Article rating: Poor - Normal - Excellent     Unique views: 580

Share on Facebook   Share on Twitter   Share on MySpace