Time:

Your teams:
Communication
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Buy credits
You are in the public account. If you want to play the game or join in the discussion, you have to log in. If you are a new user, you must register first.

  PowerPlay Magazine

Οι Εθνικές ομάδες νέων έρχονται


Γεια σας φίλοι,

καθώς η 8η σεζόν πλησιάζει προς το τέλος της, η άφιξη των U21 και U19 εθνικών ομάδων πλησιάζει. Μπορείτε ακόμα να ανακοινώσετε την υποψηφιότητά σας για την θέση του γενικού διευθυντή αυτών των εθνικών ομάδων μέχρι την Κυριακή. Αν δεν ενδιαφέρεστε να είστε επικεφαλής μιας εθνικής ομάδας, μπορείτε τουλάχιστον να ψηφίσετε τον υποψήφιο που προτιμάτε. Μπορείτε να ψηφίζετε στην σελίδα Elections.

Επίσης μην ξεχάσετε να υποστηρίζετε την ομάδα σας στο World Championship. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα παιχνίδια δωρεάν!

Το τέλος της σεζον επίσης σημαίνει την ανακατάταξη πρωταθλημάτων από τις 2 χαμηλότερες κατηγορίες σε επιλεγμένες χώρες. Η  ανακατάταξη των πρωταθλημάτων είναι ένας μηχανισμός που απομακρύνει τις ανενεργές ομάδες από τις χαμηλότερες κατηγορίες ώστε να αυξήθεί ο ανταγωνισμόςκαι να κάνουν το παιχνίδι πιό ενδιαφέρον.  για να απομακρυνθούν οι ανενεργές ομάδες από τις 2 χαμηλότερες κατηγορίες. Οι ανακατατάξεις θα λάβουν μερος στις παρακάτω χώρες: 

Αργεντινή, Βέλγιο, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βενεζουέλα, Βραζιλία, Γαλλία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, ΗΠΑ, Ιράν, Ιταλία, Ισπανία, Κίνα, Λιθουανία, Ολλανδία, Ουκρανία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία, Τσεχία, Χιλή, Υπόλοιπος Κόσμος.

Αυτά ήταν όλα, καλή τύχη με τις προσφορές των χορηγών σας!




This article is available in these languages:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch English Español, España Eesti فارسی Suomi Vlaams 
Français עברית Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский 
Slovenčina Slovenščina Српски Svenska Українська 中文 

Share on Facebook   Share on Twitter   Share on MySpace