Time:

Your teams:
Communication
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Buy credits
You are in the public account. If you want to play the game or join in the discussion, you have to log in. If you are a new user, you must register first.

  PowerPlay Magazine

Финансов ъпдейт в хандбала?


Скъпи приятели,

както знаете, наближава сезон 12 в хандбала. С оглед на изминалите сезони може би е време да се преразгледа баланса на финансите.

Получихме доста оплаквания от някои от вас, че става все по-трудно да се справите със задачата финансите ви да не са в червения сектор. Вероятно наистина е доста трудно и няколко промени биха ви помогнали. Бихме искали да чуем вашето мнение. 

Искаме да ви предоставим уникалната възможност да помогнете в начертаването на бъдещия курс на развитие на играта. Просто отговорете на няколко прости въпроса в тази анкета: 

--- АНКЕТА---

Вашите отговори ще бъдат оценени и ще ни помогнат да вземем правилното решение. Разбира се, ние сме наясно, че вашият вот може да не е най-добрия за развитието на играта, но ще бъде добър съветник за нас. 

Както обикновено ще направим прегрупиране на първенствата в определени страни, за да премахнем неактивните отбори от долните две нива. Този сезон това ще стане в следните страни:  

Аржентина, Беларус, Белгия, Босна и Херцеговина, Бразилия, Канада, Естония, Франция, Германия, Иран, Италия, Латвия, Холандия, Норвегия, Португалия, Румъния, Русия, Словакия, Испания, Швейцария, Турция, Обединеното Кралство, САЩ, Венецуела и Останалия свят.  

Не се притеснявайте, ако сте преместени в друга лига, а вече сте подписали договор за спонсорство с бонуси за представянето си. През първите два дни от новия сезон ще получите възможността да предоговорите своя контракт и така да вземете най-правилното за вас решение. Преди това обаче не забравяйте да проверите своите бъдещи противници. 

Успех на всички!




This article is available in these languages:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti Suomi 
Vlaams Français עברית Hrvatski Magyar Italiano Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina 
Slovenščina Српски Svenska Українська 中文 

Share on Facebook   Share on Twitter   Share on MySpace