Laiks:

Tavas komandas:
Sazināšanās
Public account
  PRO zona
1138 kredīti
Pirkt kredītus
Šobrī Tu atrodies publiskajā profilā. Ja Tu gribi spēlēt šo spēli vai piedalīties diskusijā, Tev ir jāienāk spēlē caur savu profilu. Ja Tu esi jauns lietotājs, Tev no sākuma ir jāveic reģistrācija.

  PowerPlay Žurnāls

Musim Baru Hoki Bermula Tak Lama Lagi


Hi kawan,

kita sudah hampir ke penghujung untuk ke musim yang seterusnya. Semoga anda telah mencapai sesuatu yang anda inginkan, sekiranya tidak, sekurang-kurangnya anda bolehlah mula melakukan sesuatu seterusnya ke arah yang lebih baik lagi. Penaja akan mula menghantar tawaran mereka esok, jadi bersedialah untuk tawaran penaja baru anda.

Minggu terakhir musim ini juga merupakan masa untuk Kejohanan Dunia. Jangan lupa untuk mengikuti pasukan kebangsaan anda, semua permainan boleh ditonton secara percuma.

Seperti biasa, kami akan menyusunkan semula kumpulan liga di negara-negara terpilih untuk menghapuskan pasukan-pasukan yang tidak aktif dari dua peringkat liga. Penyusunan semula liga adalah seperti di negara-negara berikut:

Czech Republic, Estonia, Turkey

Sekiranya anda menandatangani kontrak penajaan dengan bonus dan berlakunya perpindahan ke liga yang berbeza semasa penyusunan liga, jangan bimbang. Anda akan mempunyai pilihan untuk merundingkan semula kontrak anda semasa 2 hari pertama musim baru supaya anda boleh membuat pilihan yang tepat. Semak lawan baru anda sebelum membuat keputusan.

Semoga berjaya pada musim baru!
Raksts ir pieejams šādās valodās:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi Vlaams 
Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Nederlands Português, Brasil Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 
繁體中文 Türkçe Українська 中文 

Ievietot Facebook   Pievienot Twitter   Dalies Google+   Pievienot MySpace