Laiks:

Tavas komandas:
Sazināšanās
Public account
  PRO zona
1138 kredīti
Pirkt kredītus
Šobrī Tu atrodies publiskajā profilā. Ja Tu gribi spēlēt šo spēli vai piedalīties diskusijā, Tev ir jāienāk spēlē caur savu profilu. Ja Tu esi jauns lietotājs, Tev no sākuma ir jāveic reģistrācija.

  PowerPlay Žurnāls

Ny hockey sæson starter snart.


Ohøj Folkens.

Vi nærmer os slutningen af endnu en sæson. Vi håber du har haft en god én af slagsen, og hvis ikke, så kan du allerede nu begynde at forberede dig på den nye sæson, for at gøre den bedre. Tilbud fra sponsorerne begynder at tikke ind i morgen, så vær forberedt på det.

Det sidste uge på sæsonen er traditionelt set også tiden for Verdensmesterskaberne. Glem ikke at følge dit landshold - alle kampe kan ses ganske gratis.

Som sædvanlig er der ligaomrokeringer i udvalgte lande, for at fjerne inaktive hold fra de laveste to divisioner. Det foregår denne gang i følgende lande:

Tjekkiet, Estland og Tyrkiet.

Hvis du tegner en kontrakt med bonus ordninger og herefter bliver forflyttet, skal du ikke gå i panik. Du får chancen for at genforhandle denne, inden for de to første dage, af den nye sæson. Husk i så fald, at tjekke dine nye modstandere ud, inden du vælger et nyt tilbud.

Held og lykke i den nye sæson!
Raksts ir pieejams šādās valodās:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi Vlaams 
Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 
繁體中文 Türkçe Українська 中文 

Ievietot Facebook   Pievienot Twitter   Dalies Google+   Pievienot MySpace