Laiks:

Tavas komandas:
Sazināšanās
Public account
  PRO zona
1138 kredīti
Pirkt kredītus
Šobrī Tu atrodies publiskajā profilā. Ja Tu gribi spēlēt šo spēli vai piedalīties diskusijā, Tev ir jāienāk spēlē caur savu profilu. Ja Tu esi jauns lietotājs, Tev no sākuma ir jāveic reģistrācija.

  PowerPlay Žurnāls

Ускоро почиње нова хокејашка сезона


Здраво народе,

Ближимо се крају још једне сезоне. Надамо се да сте задовољни текућом, али ако нисте, можете да започнете припреме како бисте се боље показали у следећој. Спонзори ће сутра почети са слањем својих понуда, па будите спремни на то.

Последња седмица сезоне је такође време за Светска првенства. Не заборавите да испратите своје репрезентације, све утакмице су доступне бесплатно.

Као и увек, спровешћемо прегруписавање лига у одабраним државама ради одстрањивања неактивних тимова из два најнижа нивоа лига. Прегруписавање лига ће се одржати у следећим државама:

Естонија, Турска, Чешка Република.

Ако потпишете спонзорски уговор, који укључује бонусе на учинак, а деси се да будете пребачени у другу лигу током прегруписавања лига, молимо вас да не бринете. Током прва 2 дана нове сезоне имаћете могућност да поново преговарате о уговору тако да можете да направите адекватан избор. Проверите ко су ваши нови противници пре него што донесете одлуку.

Срећно у новој сезони!
Raksts ir pieejams šādās valodās:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi Vlaams 
Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 繁體中文 Türkçe Українська 中文 

Ievietot Facebook   Pievienot Twitter   Dalies Google+   Pievienot MySpace