Zeit:

Deine Teams:
Kommunikation
Public account
  PRO Zone
1330 Credits
Credits kaufen
Du bist im öffentlichen Konto. Wenn du das Spiel spielen, oder dich bei den Diskussionen einbringen möchtest, musst du dich einloggen. Wenn du neu dabei bist, musst du dich erst registrieren.

  PowerPlay Magazin

Нові обличчя гравців та інші новини


Привіт, друзі,

дехто з вас міг помітити, що ми додали деякі нові обличчя гравців арабського та індійського (східного) типів. Нові обличчя були застосовані до відповідних країн, таких як Іран, Єгипет, Індія, Малайзія та багато інших.

Ми також покращили деякі деталі гравців-європеоїдів, такі як кадик. Особлива подяка ThomasHK, який створив нові елементи обличчя.

Ще одне впровадження обличчя - в тому, що ми встановили інші відношення чорних та білих гравців у США, Канаді, Франції, Нідерландах та Бельгії у різних видах спорту. Наприклад, у хокеї та гандболі відсоток чорних гравців був зменшений, у той час як у футболі, та, особливо, у баскетболі, відсоток був збільшений у цих країнах.

Ми також впровадили кілька пропозицій від спільноти. Перша - це можливість вибору більшої арени/стадіону коли ви виставляєте критерій автоматичного пошуку товариської гри. Дотепер ви мали можливість вибрати вдома чи на виїзді. Попередня опція була замінена новою. Тепер ви зможете максимізувати свій дохід від товариських ігор.

Ми додали фільтр за позиціями до сторінки Тренування у гандболі та баскетболі.

Наостанок, ми хочемо проанонсувати, що світовий рейтинг для національних звірних у хокеї був поділений на 3 вікові категорії, тож кожна вікова категорія має свій власний рейтинг. Ці рейтинги використовуватимуться для поділу команд у кошики перед жеребкуванням груп семпіонату світу.

Вдалого дня!




Der Artikel ist in folgenden Sprachen verfügbar:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی 
Suomi Vlaams Français Hrvatski Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Mакедонски Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski 
Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska Türkçe 中文 

Auf Facebook veröffentlichen   Auf Twitter veröffentlichen   Auf MySpace veröffentlichen