Zeit:

Deine Teams:
Kommunikation
Public account
  PRO Zone
1330 Credits
Credits kaufen
Du bist im öffentlichen Konto. Wenn du das Spiel spielen, oder dich bei den Diskussionen einbringen möchtest, musst du dich einloggen. Wenn du neu dabei bist, musst du dich erst registrieren.

  PowerPlay Magazin

Нова лица играча и остале вести


Здраво другари, 

неки од вас су можда приметили да смо додали нова лица играчима арапског и индијског (источног) типа. Нова лица су убачена у сродне земље као што су Иран, Египат, Индија, Малезија и још многих. 

Такође смо унапредили неке детаље на лицима играча беле расе, као што је Адамова јабучица. Специјалну захвалност дугујемо ThomasHK који је креирао све нове елементе лица играча. 

Још једно унапређење које се тиче лица је и то да смо подесили различите проценте белих и тамнопутих играча у САД, Канади, Француској, Холандији и Белгији за различите спортове. На пример у хокеју и рукомету, проценат тамнопутих играча је смањен док је у фудбалу а нарочито у кошарци овај проценат повећан у наведеним земљама. 

Такође смо убацили пар сугестија из заједнице. Прва је опција да изаберете играње пријатељске утакмице у већој арени или стадиону у подешавањима аутоматског тражења противника. До скора је постојала опција да изаберете било где, код куће или у гостима. Прва опција је замењена новом. На овај начин можете повећати буџет од пријатељских мечева. 

Додали смо филтер позиција на страници тренинга у рукомету и кошарци. 

Коначно, желимо да објавимо да је рејтинг држава репрезентација у хокеју подељен у 3 старосне категорије тако та свака категорија има своју посебну листу. Овај рејтинг се користи за поделу тимова у шешире пре жреба за групе на светском првенству. 

Пријатно!




Der Artikel ist in folgenden Sprachen verfügbar:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی 
Suomi Vlaams Français Hrvatski Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Mакедонски Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski 
Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska Türkçe Українська 中文 

Auf Facebook veröffentlichen   Auf Twitter veröffentlichen   Auf MySpace veröffentlichen