Zeit:

Deine Teams:
Kommunikation
Public account
  PRO Zone
1330 Credits
Credits kaufen
Du bist im öffentlichen Konto. Wenn du das Spiel spielen, oder dich bei den Diskussionen einbringen möchtest, musst du dich einloggen. Wenn du neu dabei bist, musst du dich erst registrieren.

  PowerPlay Magazin

Νέα πρόσωπα παικτών και άλλα νέα


Γεια σας φίλοι,

μερικοί από εσάς μπορεί να προσέξατε ότι έχουμε προσθέσει κάποια νέα πρόσωπα παικτών που είναι Αραβικού και Ινδικού (Ανατολή) τύπου. Τα νέα πρόσωπα έχουν εφαρμοστεί σε σχετικές χώρες όπως Ιράν, Αίγυπτος, Ινδία, Μαλαισία και πολλές άλλες.

Έχουμε επίσης βελτιώσει κάποιες λεπτομέρειες των καυκάσιων παικτών όπως το μήλο του Αδάμ. Ειδικά ευχαριστώ πρέπει να δοθούν στον ThomasHK που δημιούργησε όλα τα νέα στοιχεία του προσώπου.

Ακόμα μια βελτίωση σχετική με πρόσωπα είναι ότι έχουμε ορίσει διαφορετικά ποσοστά από μαύρους και άσπρους παίκτες στην ΗΠΑ, Καναδά, Γαλλία, Ολλανδία και Βέλγιο για διαφορετικά αθλήματα. Για παράδειγμα στο χόκεϊ και στην χειροσφαίριση, το ποσοστό των μαύρων παικτών έχει μειωθεί, ενώ στο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στο μπάσκετ έχει αυξηθεί σε αυτές τις χώρες.

Έχουμε επίσης υλοποιήσει μερικές από τις προτάσεις της κοινότητας. Η πρώτη είναι η δυνατότητα επιλογή να επιλέγετε να παίξετε στο μεγαλύτερο στάδιο/αρένα όταν επιλέγετε κριτήρια για αυτόματο προγραμματισμό φιλικών παιχνιδιών. Μέχρι πρόσφατα είχατε την δυνατότητα να επιλέξετε οπουδήποτε, εντός ή εκτός έδρας. Η πρώτη επιλογή έχει αλλαχθεί με την νέα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τα έσοδά σας από τα φιλικά παιχνίδια.

Έχουμε προσθέσει φίλτρο θέσης στην σελίδα προπόνησης στην χειροσφαίριση και στο μπάσκετ.

Τέλος, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι η παγκόσμια κατάταξη για τις εθνικές ομάδες στο χόκεϊ έχουν χωριστεί σε 3 ηλικιακές κατηγορίες έτσι ώστε η κάθε ηλικιακή κατηγορία έχει την δική της κατάταξη. Αυτές οι κατατάξεις χρησιμοποιούνται για να χωρίζουν ομάδες σε δοχεία πριν την κλήρωση για τους ομίλους του παγκόσμιου προωταθλήματος.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη ημέρα!




Der Artikel ist in folgenden Sprachen verfügbar:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch English Español, España Eesti فارسی 
Suomi Vlaams Français Hrvatski Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Mакедонски Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski 
Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska Türkçe Українська 中文 

Auf Facebook veröffentlichen   Auf Twitter veröffentlichen   Auf MySpace veröffentlichen