Masa:

Pasukan anda:
Komunikasi
Public account
  Zon PRO
1330 kredit
Beli kredit
Anda berada di dalam akaun orang ramai. Jika anda ingin bermain permainan ini atau sertai perbincangan, anda harus daftar masuk. Jika anda pengguna baru, anda mesti mendaftar terlebih dahulu.

  Majalah PowerPlay

Виправлення багів та нові функції


Дорогі друзі,

Протягом останніх кількох днів і тижнів ми зробили деякі нові впровадження і виправлення багів у баскетболі, гандболі та футболі. Я почну із нашого найновішого виду спорту.

Баскетбольні новини

Ми зробили кілька виправлень у баскетбольному двигуні гри. Вплив ігрової енергії був виправлений і ми взяли також більше вимірювань щоб упевнитись, що гра із використанням лише 5 гравців - це не дієздатна тактика. Також ми виправили кілька дрібніших багів, які стосуються замін. Наприклад, якщо перша заміна через фоли виходить, гравець щі стартового складу повернеться до гри, якщо тільки він не був замінений через зароблення 3 чи 4 фолів. Друга заміна також буде використана у випадку якщо гравець стартового складу і перша заміна не в змозі грати. Іншими словами, друга заміна більше не залежить від налаштувань першої заміни.

Для того, щоб зробити вашу роботу у створенні складу простішою, ми додали фільтр для позицій. Ви можете скористуватись галочками щоб відобразити тих гравців які найбільше підходять для цієї позиції. Фільтр бере до уваги лише рекомендований зріст для кожної позиції, а не власне атрибути гравців. Однак, зріст гравця і його атрибути (та якості) якимось чином з'єднані зі зростом гравця, тож найбільш імовірно, що вищі гравці матимуть атирбути, більш притаманні для центрового чи важкого форварда. Це розроблено в основному для нових користувачів і тих, хто не сильно знайомий з баскетболом як видом спорту.

Також були виправлені деякі невеликі баги в онлайн-трансляції.

Гандбольні новини

У гандболі ми додали анімацію голів до звітів про гру. Просто натисніть на іконку біля імені гравця, який закинув гол, щоб побачити як цей гол відбувся.

Футбольні новини

У футболі ми виправили деякі баги із замінами, які траплялись лише тоді, коли ви робили певну комбінацію переміщень. Коли це траплялось, на майданчику відображались лише 9 польових гравців, і заміни не траплялись у грі. Цього більше не повинно відбутись.

Це все, вдалого дня!




Artikel ini terdapat dalam bahasa ini:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Français 
Hrvatski Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Mакедонски Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Српски Svenska 中文 

Kongsi di Facebook   Kongsi di Twitter   Kongsi di MySpace