Tijd:

Je ploegen:
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1324 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  Handleiding

PPM ontmoetingen
Handlová, U Leftyho
14.11.2009 18:00
Aantal managers: 39
Kijk wie kwam en download foto's!

Inhoud
Hoe begin je?

     Om alle voordelen van het gebruikersaccount te kunnen gebruiken, moet je je e-mail adres verifiëren. De verificatie is makkelijk. Je verstuurt de e-mail ter verificatie naar je e-mail adres en dan klik je op de verificatielink in deze e-mail.

     Als je geen e-mail ter verificatie hebt ontvangen, gelieve je spam en ongewenste mappen van je mailbox te controleren. Wanneer je de bevestigings e-mail niet hebt gevonden in je spam mail, kun je het opnieuw laten versturen. Als je geen verificatie e-mail gekregen hebt, zelfs na het opnieuw verstuurd te hebben, dan kan je proberen om het naar een ander e-mail adres te versturen.

     Je kan onmiddellijk beginnen met het spelen van ijshockey, voetbal, handbal en basketbal zelfs al heb je je e-mail adres nog niet geverifieerd.Hoewel, als je faalt te verifiëren binnen de 14 dagen zul je je team verliezen.Om een team aan te maken ,klik op Sports in het hoofdmenu en kies een sport waarin je een team wilt aanmaken.Volg daarna de instructies op het scherm.Nadat je een team hebt aangemaakt raden we je aan de handleiding van de gekozen sport te lezen.Je vindt het onder Informatie.

Terug naar boven

Gebruikersinterface

     Elk spel heeft verschillende interfaces. Als je inlogt, bevind je jezelf in de universele PPM interface. Vanuit deze interface is het makkelijk om naar je ploegen te gaan. Elke sport heeft zijn eigen interface, welke je kan betreden door naar je ploeg te gaan. De interface van iedere sport is individueel en heeft zijn eigen structuur en design.

     Elke sport heeft zijn eigen handleiding en FAQ. We raden je aan om deze te lezen voordat je met het spel begint.

Terug naar boven

Forums

     Één van de beste dingen bij online manager spellen, zonder het over het spelen zelf te hebben, is de gemeenschap. De forums zijn de perfecte plaats voor diegenen die hun ideeën en gedachten willen uitwisselen met anderen, of voor diegenen die gewoon willen praten met andere managers. De forums zijn opgesplitst in meerde categorieën en subcategorieën.

     Elke sport heeft zijn eigen forum categorie. Onderwerpen die een algemeen karakter hebben kunnen geplaatst worden in de categorie Algemeen forum.

     De forums van iedere sport bevatten de volgende subcategoriën: Toernooien, Competitieforums en Nationale ploegen. Toernooiforums bevatten informatie over credittoernooien die gespeelde worden in de desbetreffende sport en deze zijn internationaal (iedereen mag er dus posten).

     Elke competitie heeft zijn eigen deel op het forum. Wanneer je competitie nog geen eigen forum heeft, dan kan je het openen door naar je competitiemenu te gaan.

     De forums zijn opgesplitst voor de verschillende landen. Enkel de landen met het meeste aantal managers hebben hun eigen forum. Elke sportcategorie bevat de forums van de landen met hun eigen competitie voor die sport.

     Je kan topics aan je favorieten toevoegen om ze zo makkelijker te kunnen volgen. De favoriete onderwerpen worden rechts weergegeven en zijn dus snel en gemakkelijk toegankelijk. Om een topic aan je favorieten toe te voegen klik je op de grijze ster naast de titel van een topic. De gele ster duidt aan dat het topic aan je favorieten werd toegevoegd.

Terug naar boven

Vrienden

     Wanneer je vrienden met iemand wil worden, klik je op zijn gebruikersnaam en dan op toevoegen aan vrienden. De speler krijgt dan een vriendschapsverzoek en wanneer hij deze accepteert, worden jullie vrienden.

     Je kan vriendschappen op ieder moment beëindigen door op Verwijder uit lijst met vrienden te klikken op de profielpagina van die gebruiker.

Terug naar boven

Manager profiel

     Om toegang te krijgen tot het manager profiel, moet je enkel klikken op de naam van de manager gelijk waar je die ook tegenkomt in het spel. Daar kun je dan ook 'vrienden toevoegen' en 'verzend mail naar manager' vinden.

     Als je je profiel opent kan je ook de 'Zeg tegen anderen' gebruiken, je kan je foto uploaden of je kan talen toevoegen die je spreekt. Klik gewoon op het + teken op de rechter kant van je profiel en kies een taal.

     De functie "Zeg tegen anderen" kan je gebruiken vanop je profiel ofwel vanop de beginpagina. Eender welke tekst of link die je verzendt met deze functie zal op de pagina's van je vrienden worden weergegeven. Je vrienden kunnen dan reageren op deze "gedachte".

     Wanneer je de gedachten van een vriend niet meer wilt lezen, ga je naar zijn profiel en klik je op stop met volgen.

     Andere informatie zoals naam, voornaam, geslacht en geboortedatum kunnen ingesteld worden op de Instellingen pagina. Om deze pagina te bereiken klik je op het tandwiel icoon in de rechterbovenhoek van het scherm.

Terug naar boven

Verbinding met Facebook

     Je gebruikersaccount op PowerPlay Manager kan verbonden worden met je account op Facebook op de Instelling pagina. Je kan de instructies op deze pagina ook vinden. Wanneer de accounts verbonden zijn, zal je kunnen inloggen op het spel door op de Log in van Facebook te klikken. Als je niet geregistreerd bent op facebook, zal je gestimuleerd zijn om dit te doen.

     Als je account nog niet verbonden is met Facebook, zal de Log in via Facebook je leiden naar registratie via Facebook. Ga in dat geval niet verder met de registratie, maar log in op de gebruikelijke manier en verbind je account met Facebook bij de instellingen.

     Als je een account gemaakt hebt via Facebook registratie, is je account automatisch verbonden met Facebook en kan je inloggen via de Log in op Facebook. Als je op de gewone manier wil inloggen, typ je je gebruikersnaam en paswoord dat naar je e-mail gestuurd werd na de registratie.

Terug naar boven

Account sitter

     Als je weet dat je gedurende een langere periode niet online kan komen, dan kan je een gebruiker aanstellen om jouw ploeg te leiden terwijl jij er niet bent. Je kan hier maximaal 30 dagen gebruik van maken. Als je deze functie wil gebruiken moeten zowel jij als je sitter een PRO-pakket hebben voor minstens 30 dagen in elke sport.

     Je kan een sitter instellen op de Instellingenpagina of op het profiel van de gewenste gebruiker. Van zodra je iemand als sitter instelt, zal hij/zij een mail krijgen om hem/haar hierover te informeren over hoe in te loggen op jouw account.

     De sitter logt in door de gebruikersnaam van de manager waarvoor hij/zij aan het sitten is en zijn/haar eigen wachtwoord. De sitter kan vrijwel alles doen dat hij op zijn eigen account kan. Uitzonderingen zijn creditfuncties en wat andere functies die we uitgezet hebben omwille van veiligheidsredenen. In ieder geval moet je goed nadenken wie je instelt als sitter om de belangen van jouw ploeg te verdedigen tijdens je afwezigheid.

Terug naar boven

Account opzeggen

     Wanneer je je acount wil opzeggen, verstuur je een verzoek naar support@powerplaymanager.com.

Terug naar boven