Tijd:

Je ploegen:
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  FAQ - Veelgestelde vragen

Varia

1. Is het mogelijk deel te nemen aan buitenlandse discussies?
2. Wat is het publieke account?
3. Kan ik mijn ploeg terugkrijgen als die overgenomen werd?


Varia

1. Is het mogelijk deel te nemen aan buitenlandse discussies?
Ja, maar enkel in de officiële taal van dat land, of in het Engels. De officiële taal in de internationale discussie is Engels.

2. Wat is het publieke account?
Het publieke account is een voor iedereen beschikbaar account in PowerPlay Manager. Men kan iedere pagina van het spel bekijken hoewel de manager geregistreerd is en zich ingelogd heeft in het spel. Je kan naar dit account gaan door gebruik te maken van een directe link voor een pagina, of via het automatische log-out systeem bij vertoon van geen activiteit voor een zekere periode. In dit account is het niet mogelijk op de forums te schrijven en te posten.

3. Kan ik mijn ploeg terugkrijgen als die overgenomen werd?
Ja, je kan je ploeg herstellen voor credits op dezelfde pagina als waar een ploeg wordt gemaakt, maar alleen als deze was opgegeven door inactiviteit of op eigen vraag. Een ploeg die opgegeven werd door faillissement of te weinig aantal spelers, kan niet hersteld worden. Het is ook niet mogelijk om een ploeg terug te krijgen die ingenomen is door een andere manager of die verwijderd is van de divisiestructuur.