Tijd:

Je ploegen:
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  PowerPlay Magazine

Sezon 34


Merhaba millet,

gelecek pazartesi başlayan yeni sezon her şeyi hazır etme vakti. Çoğunuz bu sessiz dönemi antrenman kamplarını ayarlamak ve tabii ki gelecek sezon için sponsorlarınızı seçmek için kullanıyorsunuz. Bazılarınız, ancak, halen Dünya Şampiyonaları'nda milli takımları yönetmekle meşgul. Ne olursa olsun, yarın ilk sponsorluk tekliflerini görmek için giriş yapmayı unutmayın.

 

He zamanki gibi, en alt iki lig seviyesindeki aktif olmayan takımları kaldırmak için seçilmiş ülkelerin ligleri yeniden gruplanıyor olacak. Yeniden gruplama şu ülkelerde yer alacak:

Avusturya, Bosnia Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Litvanya, Romanya, Sırbistan, Türkiye, Ukrayna,ABD

Aklınızda bulunsun, eğer primler içeren bir sponsorluk anlaşması imzaladıysanız ve ligler yeniden gruplanırken başka bir lige taşınırsanız, endişeye mahal yok. Yeni sezonun ilk iki gününde sponsorunuzu düzenli bir sponsorluk teklifiyle değiştirme veya bonuslar için hedef pozisyonunuzu  değiştirme şansınız olacak.

Yeni sezonda iyi şanslar!




Het artikel is beschikbaar in de volgende talen:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams 
Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Português, Brasil Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 
繁體中文 Українська 中文 

Delen op Facebook   Delen op Twitter   Delen op MySpace