Saat:

Sizin komanda:
Əlaqə
Public account
  PRO zona
1330 kredit
Kredit almaq
Siz ümumi hesabada yerləşirsiniz. Əgər oyuna başlamaq və ya bizə qoşulmaq istəyirsinizsə, o zaman daxil olmalısınız. Əgər siz yenisinizsə, əvvəlcə qeydiyyatdan keçməlisiniz.

  PowerPlay Jurnal

Ажурирање енџина и још тога


Драги пријатељи,

надам се да уживате у рукомету. Провели смо неколико претходних дана у дотеривању енџина и неким преправкама које се нису појављивале у бети. Такође смо морали да одрадимо и малу оптимизацију базе јер сервер није могао да издржи оптерећеност  током првог дана коначне верзије. То је завршено како треба и игра сада ради глатко.

У самом калкулатору игре направили смо следеће промене како би резултати и статистике били реалистичнији:

  • повећан број шутева, контранапада, жутих картона, двоминутних казни и голова
  • смањен проценат одбрана голмана и број црвених картона

Наставићемо да правимо ситне преправке током првих неколико недеља. Извештаваћемо вас о томе, наравно.

Драго нам је да смо већ прешли цифру од 22 000 рукометних менаџера и надамо се да ће број и даље расти. Можете помоћи тако што ћете звати своје Фејсбук другаре.

Током прва два дана, било је неких проблема са системом оглашавања. Вратили смо кредите сваком ко је користио систем оглашавања током тог периода. Сада све функционише како треба тако да можете да промовишете играче, запослене, клубове и турнире. 

То је све, желим вам пријатан дан!




Bu məqalə aşağıdakı dillərdə mövcuddur:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Deutsch English Español, España Eesti Suomi Vlaams Français Hrvatski 
Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Mакедонски Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Svenska Українська 中文 

Facebook da dərc etmək   Twitter də dərc etmək   MySpace də dərc etmək