Saat:

Sizin komanda:
Əlaqə
Public account
  PRO zona
1330 kredit
Kredit almaq
Siz ümumi hesabada yerləşirsiniz. Əgər oyuna başlamaq və ya bizə qoşulmaq istəyirsinizsə, o zaman daxil olmalısınız. Əgər siz yenisinizsə, əvvəlcə qeydiyyatdan keçməlisiniz.

  PowerPlay Jurnal

Ενημέρωση επί των εξελίξεων


Αγαπητοί φίλοι,

η έναρξη της πλήρους έκδοσης της καλαθοσφαίρισης έχει σχεδόν φτάσει. Ωστόσο, θα πρέπει να την αναβάλουμε για μερικές ημέρες. Ο αρχικός προγραμματισμός έναρξης ήταν για σήμερα (23 Ιουνίου). Δυστυχώς αυτό δεν είναι δυνατόν. Υπάρχουν ακόμη μερικά πράγματα που λείπουν στην Μηχανή Αγώνων και δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε το παιχνίδι πριν η Μηχανή να είναι ολοκληρωμένη.

Ο νέος προγραμματισμός είναι η έναρξη του παιχνιδιού την Τετάρτη ή την Πέμπτη. Αν αυτό συμβεί, η πρώτη ημέρα της πρώτης σεζόν θα είναι η επόμενη Δευτέρα (30 Ιουνίου). Θα μπορέσετε τις πρώτες ημέρες της πλήρους έκδοσης για να παίξετε μερικούς φιλικούς αγώνες και να δοκιμάσετε τις επιλογές τακτικών.

Ευχαριστούμε για την υπομονή σας και επίσης για την βοήθειά σας σχετικά με την αναφορά σφαλμάτων.

Να έχετε μια όμορφη ημέρα!




Bu məqalə aşağıdakı dillərdə mövcuddur:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch English Español, España Eesti فارسی Suomi 
Vlaams Français Hrvatski Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina 
Slovenščina Српски Svenska Українська 中文 

Facebook da dərc etmək   Twitter də dərc etmək   MySpace də dərc etmək