Čas:

Tvoje tímy:
Komunikácia
Public account
  PRO Zóna
1330 kreditov
Kúpiť kredity
Momentálne sa nachádzaš vo verejne prístupnom konte. Ak si chceš zahrať hru alebo prispievať do diskusií, musíš sa prihlásiť. Ak si nový užívateľ, musíš sa zaregistrovať.

  PowerPlay Magazín

Летња распродаја


Здраво народе,

Да ли уживате у лету? Ускоро ће бити још боље!

Летња распродаја је стигла! Ради се о једнократној понуди, коју једноставно не смете пропустити.

Понуда садржи специјално издање заставица и пакова са летњом тематиком, које не можете наћи нигде другде. У питању је по једна заставица или пак за сваки од ваших тимова.

Да ли волите инстант изазове? И то смо узели у обзир. 50 изазова за сваки од ваших тимова. Ако играте сва 4 спорта, ради се о 200 инстант изазова укупно.

И на крају, али не и најмање важно, поред свега наведеног, огромна количина од 750 кредита за цену која оправдава ову куповину, све и да нема осталог наведеног садржаја.

Пошто је ово једнократна понуда, куповину није могуће остварити банковним трансфером. Понуду можете наћи у горњем делу странице. Ако је не видите, покушајте да се излогујете и поново улогујете.

Уживајте!




Tento článok má aj iné jazykové verzie:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Français 
Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska Українська 中文 

Zdieľaj na Facebooku   Zdieľaj na Twitteri   Zdieľaj na MySpace