Čas:

Tvoje tímy:
Komunikácia
Public account
  PRO Zóna
1330 kreditov
Kúpiť kredity
Momentálne sa nachádzaš vo verejne prístupnom konte. Ak si chceš zahrať hru alebo prispievať do diskusií, musíš sa prihlásiť. Ak si nový užívateľ, musíš sa zaregistrovať.

  Téma: Репрезентација до 19 година


Jovica Stojanov 2

Pobeda u Iranu dve sekunde pre kraja. Duh kosarkasa usao u rukometase ;)


Šéfredaktor PowerPlay magazínu rhadamanth

zoran ns :

Прегледао сам све форуме и остао изненађен, да ми као заједница до сада нисмо имали форум посвећен рукометној селекцији до 19 година.
У наредном периоду, упознаћу вас са неким својим плановима везаним за ову селекцију, о неким играчима који су ми на радару, о циљевима и свему што је интересантно.
Поднео сам кандидатуру за селектора рукометне репрезентације У-19 са само једним циљем, а то је да ову репрезентацују уврстим у ТОП 10, репрезентација у наредним сезонама. Надам се да ћу имати вашу подршку и да ћу сарађивати са вама као и раније када смо долазили и до медаља.
Желим и да направим кратак пресек читаве приче и да вас упознам са тренутним стањем и о томе шта планирам и шта сам до сада урадио.


Šéfredaktor PowerPlay magazínu rhadamanth

zoran ns

У рукометној селекцији до 19 година тренутно у саставу имамо 5 голмана. Два голмана ће на крају сезоне напустити ову репрезентацију због година и о њима нећу писати.
Преостала тројица су Ivan Todorović који има 18 година, добро развијене вештине на голу, блоку и додавању, али је слабији на техници. Његов менаџер zilijen има максимално развоијен објекат тренинга на 15 нивуо и верујем да ћемо се договорити лако да му мало побољша и скил на техници.
Други голман је Zoran Ilić који има 17 година и коме се отвара могућност да након ове сезоне још две сезоне остане у репрезентацији до 19 година. Његов менаџер pecicvladan такође има максималан објекат тренинга и голман се развија лагано.
Тренутно трећи голман у репрезентацији је Branko Božić . Недвосмислено један од највећих потенцијала. И овде је све јасно, његов менаџер Gogsi такође има завршен 15 левел тренинга, тако да за будућност овог голмана не треба да бринемо.
У случају да постанем селектор, у селекцију ћу позвати још једног голмана, мада није на морање.
Ја сам урадио скатинг свих интереантних играча који тренутно имају 16 година (око 60 играча), и од њих најближи репрезентацији је Dragoljub Vuković из клуба RK Pantelej Niš . Међутим као што сам рекао он има само 16 година сад, а следеће сезоне имаће 17. Његово време ће доћи. Зато ми сада треба ваша помоћ...
Ако имате голмана који сада има 17 или 18 година, а мислите да је по квалитету у нивуо са овим наведеним голманима, или јачи, слободно залепите овде пост, или ми пошаљите приватно поруку. Треба нам још један добар голман, за наредну сезону.


Šéfredaktor PowerPlay magazínu rhadamanth

zoran ns

Што се пивота тиче, ове сезоне ситуација у репрезентацији до 19 година је катастрофална.
Имамо једног правог дефанзивног пивота и он ће након ове сезоне престарити ову селекцију. То је Nikola Janković .
У селекцији се налази и Slaviša Ignjatović који има 17 година и који игра у Чешком трећелигашу, али где је исто ниво тренинг центра на 15 левелу. Видео би са његовим тренером да мало коригује тренинг, али то је то. Он ће бити сигуран и у наредне две сезоне. И на жалост биће једини сигуран пивот.
У офанзиви је још већи бунар...
У току ове сезоне смо кориговали тренинг Slavoljub Mazalica и од крила правили офанзивног пивота. Желим да се захвалим његоом менаџеру gkovach који је разумео ситуацију и можда на уштрб својих неких планова променио тренинг овом играчу, а у корист репрезентације. Дакле, ову сезону смо почели без офанзивног пивота!
Ја ћу вас сад упознати са скаутираним играчима од 16 година на овој позицији.
У дефанзиви имамо Darko Pijetlović играча RK Cezar , коме је менаџер spartacus92 . Клуб има одличну инфраструктуру и изграђен 15 левел тренинга, тако да ће овај играч без сумње напредовати и бити нека будућност репрезентације.
Други дефанзивни пивот од 16 година који је правило трениран је Nenad Zelenović . Он је код мене у клубу, али мој клуб има тек завршен 10 левел тренинга. Е онда видите колика је ту празнина. Није да није било дефанзивних пивота међу играчима од 16 година, али су запостављени или уништени лошим тренинзима.
У офанзиви немама изграча у репрезентацији од 17 и 18 година! Једини скаутирани је играч са 16 година и то Jovan Svetličić . Његов менаџер је Jovica Stojanov 2 и он има 15 левел тренинга, тако да ће овај грач стасати до репрезентације, али он ће бити зрео и прави тек за сезону-две.
Зато би ми било хитно потребна ваша помоћ!
Требају нам квалитетни и добро тренирани ПИВОТИ и у ОФАНЗИВИ и у ДЕФАНЗИВИ а који сада имају 17 или 18 година!
Ово место је тренутно најслабије у репрезентацији! Слободно препоручите овде играче или ми пошаљите поруком. У случају да не наџемо јаче, видите са којим играчима ћемо почети следећу сезону.


Šéfredaktor PowerPlay magazínu rhadamanth

zoran ns

Следећа позиција са којом желим да вас упознам је позиција крила. Кренућу од ОФАНЗИВНИХ крила.
Тренутно у репрезентацији игра чак 6 офанзивних крила и једно универзално (оф. - деф.). Међутим од њих у следећој сезони остаће само Nebojša Jevremović који игра на позицији левог офанзивног крила, који се налази у Чешком трећелигашком клубу и који сада има 17 година. Но, то није никакав проблем, јер је заиста солидно трениран, а и његов менаџер има објекат тренинга на 15 левелу.
Друго крило је комбиновано офанзивно-дефанзивно. Ради се о Mihailo Đunisijević који сада има 18 година. Срећа па се овај играч налази код нашег менаџера pecicvladan па би са њим договорио шта ће тачно играти следеће сезоне, да ли напад или одбрану. Он је добро трениран за клуб јер може да игра у оба правца, али за репрезентацију ће бити слабији од конкурената и у нападу и у одбрани. Кад направим комплетан преглед ситуације, договорићу се са његовим менаџером, шта је боље тренирати. Иначе играч има сад 18 година.
Што се тиче младих снага, играча који ове сезоне имају 16 година, на радару су ми следећа офанзивна крила:
Vlajko Tomić код менаџера spartacus92 . Као што сам већ навео, 15 левел тренинга, игра на позицији десног крила и одлично је трениран.
Dragoljub Tarabić код менаџера zilijen , исто 15 левел тренинга, позиција левог крила, одлично трениран и
Bratoljub Spasojević који је код менаџера Vlaxs , такође са 15 левелом тренинга, али мало запостављеним тренингом на шуту, додавању и техници. Универзални је играч и зато нам је битан, јер може покривати обе стране.
Ето то је тренутно стање на позицији ОФАНЗИВНИХ крила који су у репрезентацији У19, или су на радару за неке нове сезоне.


Šéfredaktor PowerPlay magazínu rhadamanth

zoran ns

ДЕФАНЗИВНА КРИЛА:
О три играча који имају 18 година и који ће након ове сезоне прерасти овај узраст, нећу писати.
Следеће сезоне могли би рачунати само на два играча и то:
Miodrag Nedeljković менаџера pecicvladan који мора овом играчу равијати скил блока што више у наредном периоду и то не би требао да буде проблем, јер има 15 левел тренинга и горе већ поменути Mihailo Đunisijević за којег са истим менаџером морамо договорити шта игра, напад или одбрану.
Од младих лавова, играча од 16 година, ту је Stanko Janković одлично тренирано десно крило, менаџера zilijen . И то је то што се тиче дефанзивних крила!
Има још једно дефанзивно крило од 16 година које је добро тренирано, а ради се о Miloš Pavlović , али његовменаџер је нажалост немац, који ће ускоро завршити тек 10 левел тренинга, тако да ће нам тај играч много заостајати нажалост за осталима, али док не нађемо алтернативу биће на радару.


Šéfredaktor PowerPlay magazínu rhadamanth

zoran ns

Е сад један куриозитет везан за крила!
У репрезентацији до 19 година налазе се још два играча, на позицијама крила и то:
Nikola Milojević играч RK Cezar менаџера spartacus92 . Играч има 16 година. Већ сам написао, 15 левел тренинга, али на којој позицији тај играч игра, да ли офанзивног крила, или дефанзивног крила, појма немам. Сви остали скилови за крило су екстра тренирани, осим оног главног који нам показује његову позицију у нападу или одбрани. Мало јачи потенцијал има за напад, али то се морамо договорити са менаџером, да можемо планирати састав за следећу сезону.
Други играч је Miodrag Mitić из екипе Blue Magic коју тренира gkovach . Иста прича! Одличан играч од 16 година, одлично тренирани сви скилови, сем оног главног, напад или одбрана. Већи потенцијал има за десно дефанзивно крило и ја се искрено надам да ћу се са његовим менаџером договорити, као што смо се договорили око Slavoljub Mazalica , па да ће нам он бити ударна снага наредне две сезоне на позицији десног дефанзивног крила.
Опет вас позивам све, да уколико имате јача крила од свих ових наведених, да слободно овде објавите пост, или да ми пошаљете приватну поруку, па да га испратим и додам на списак.
Као што видите немамо неки избор играча, на до сада обрађене три позиције, голмана, пивота и крила. Слободно се јавите!


Šéfredaktor PowerPlay magazínu rhadamanth

zoran ns

Остали су нам још бекови, да их "провучемо" кроз скенер.
ОФАНЗИВНИ БЕКОВИ:
у репрезентацији је тренутно 6 офанзивних бекова. Од тога троје има 19 година и ова сезона им је последња. Ту су још Marko Kovačević играч RK Pantelej Niš који има 17 година и који има све за бека, сем шута! zilijen ће морати да поради на том сегменту.
Ту је и одлични Lazar Mirković који има 16 година и одлично је трениран код Marcos84 , као и Momčilo Tatomirović играч ORK SEPI , који јесте добро трениран, али тек за две сезоне може бити прави. Још су му мали скилови на главним вештинама. Та двојица су уједно и једина два играча од 16 година који су добро тренирана. Има још двоје, али играју у клубовима са малим левелом тренинга, тако да ће бити "изгубљени" унаредном периоду.
Постоје поред њих још два интересантна играча, који играју у Бугарском и Бразилском тиму и на срећу оба клуба имају 15 левел тренинга. Покушаћу да са њиховим менаџерима договорим сарадњу, па ћемо видети. У сваком случају и на овој позицији ћемо по свој прилици бити "танки" у будућности.


Šéfredaktor PowerPlay magazínu rhadamanth

zoran ns

ДЕФАНЗИВНИ БЕКОВИ:
Овде је ситуација мало боља. Наредне сезоне изгубићемо из ове селекције 2 играча, али остаје у њој Nebojša Narančić који има 18 година, код менаџера sone68 који има 15 левел тренинга и зна да тренира играче. Ту је и Predrag Bošković играч од 17 година, код менаџера entzo који такође има 15 левел и који зна да тренира играче. Такође још један играч од 17 година Željko Milošević који игра у Бугарском тиму, аисто са објектом на 15 левелу и са његовим менаџером ће бити потребно направити сарадњу, иако је прилично добро трениран.
Од играча који имају 16 година, ту је један одличан клинац Luka Bulatović који тренира у Чешком клубу, са 15 левелом и фантастичан је!
Одличан играч са 16 година је и Slađan Radivojević код zilijen . Па је ту и Đoka Pandurović и још пар младих играча. Мислим да је ово најпопуњенија позиција од младих играча и да ће овде конкуренција бити најжешћа!
Ето толико од бекова.


Jovica Stojanov 2

Krenulo je dobro. Startovali smo sa tri pobede. I onda je u drugom delu krenulo sve u pogresnom smeru. Žao mi je što se ovako završilo. Žao mi je što sam verovao pogrešnim osobama. Ovo je bila najbolja generacija kojoj sam bio selektor. Seleksija spremana 4 godine. Neki od igrača su tu od svoje 15te godine. Rizikovao sam sopstveni tim spašavajući igrača da ne propadne i to me je koštalo 100 miliona. Sve sam radio da napravimo veliki rezultat ove sezone. Voleo bih da mogu da vratim ovu sezonu na početku. Sve bi drugačije uradio. Jedini krivac za ovaj rezultat sam JA. Najveća krivica je što sam verovao pogrešnim ljudima.


Jovica Stojanov 2

Hvala svima na podrsci i saradnji dok sam bio selektor i srecno Vam bilo sa novim selektorom.
Vidimo se u nekom drugom filmu


Redaktor PowerPlay magazínu zoran ns

Prvo da se zahvalim onim menadzarima koji su glasali za mene na ovim izborima za selektora.
Selekcija igraca za ovu sezonu je napravljena. Ostalo je jos dve dileme, jedna na poziciji beka (koja nije urgentna) i jedna na poziciji pivota koja ce biti resena do početka kvalifikacija.
O svemu interesantnom oko reprezentacije do 19 godina bićete blagovremeno ovde obavestavani.
Ono sto cu ipak izdvojiti je da je trenutni rejting ove reprezentacije 26 mesto po UTR i da prvi prijateljski mec igramo protiv mnogo jace ekipe, A tima selekcije Venecuele. Ali polako...


Redaktor PowerPlay magazínu zoran ns

Сутра званично почиње нова сезона у репрезентативном рукомету. У недељу ћу дати детаљну анализу ситуације и очекивања од ове сезоне. Попуњени смо солидно, чак мислим и веома добро на свим позицијама.
Још трагам за играчима на две позиције.

Једна је офанзивни пивот и ту нам фали резервни играч. Имам две опције у глави, па ћемо видети. Ако неко има таквог играча у тиму, а да нема више од 19 година, нека ме или контактира, или напише овде слободно.

Друга позиција је дефанзивно крило на левој страни, где нам фали још један играч. Имамо 8 добрих и солидних дефанзивних крила, али од њих чак 7 је десно крило и само 1 универзално. Немамо левих дефанзивних крила.
Овде нам баш треба један леворуки играч...

Ростер репрезентације за сада чине:
4 голмана;
6 офанзивних бекова;
5 дефанзивних бекова;
1 офанзивни пивот;
2 дефанзивна пивота;
5 офанзивна крила и
3 дефанзивна крила.
укупно 26 играча за сада.


Redaktor PowerPlay magazínu zoran ns

Како сам и обећао, да направим један кратак пресек и анализу урађеног до сада. Јуче смо одиграли први меч од како сам преузео репрезентацију. Противник је био прејак, А селекција Венецуеле, што би се рекло добио сам врућ кромпир у руке. Прегледао сам последњих 15 сезона и никада наша селекција од 19 година, није играла против ни једне А селекције. Играли смо два пута са селекцијама до 21 године (Финска и Велика Британија) и оба пута изгубили. Наш играч са највећом УВ Nebojša Narančić био би по вештинама 23 играч Венецуеле. Уз све то и они имају новог селектора, изгледа жељног доказивања, па је затегао Веома Високо читав меч. Наравно да овде нисмо имали чему да се надамо иако смо погодили тактику.
Но, ипак смо од меча имали користи, јер смо се "измерили" колико смо јаки ове сезоне.
Прошле квалификације смо почели са снагом голмана 166. На овом мечу наши голмани праве бројку од 161. До првог квалификационог меча остало нам је још три недеље, тако да не сумњам да ћемо квалификације на овој позицији дочекати са истом снагом.
У нападу смо правили јачину - 125.
На шуту смо правили јачину - 102.
У одбрани - 115.
Укупна снага наше репрезентације је кроз бројке - 126.
Први квалификациони меч прошле сезоне имали смо укупну снагу - 134.
Дакле имамо три недеље да достигнемо тај број и кренемо у квалификационе битке.
Неке менаџере ћу контактирати и замолити их да поједине вештине повећају. До сада сам са свим домаћим менаџерима имао одличну сарадњу па не сумњам да ће тако и остати.
За крај још нешто. Коначно је после много сезона и ова репрезентација направила своју заставицу. Како она изгледа можете видети на профилу репрезентације - handball.powerplaymanager... .
За сада делујемо као прилично атрактивна репрезентација јер за само прва три дана овог месеца имали смо 22 посете, што значи да нас менаџери домаћи, али и страни прате.
О играчком кадру нећу ништа писати у овом посту.
Свако добро свима.. :goodbye:


Redaktor PowerPlay magazínu zoran ns

Квалификације за СП су почеле.
У првом мечу добили смо убедљиво директног противника, селекцију Белгије. Важност мече против нас, подесили су на НИСКО! Па нисмо ми баш толики "чобани", сад нека се чешу по глави. Одлична утакмица за наше голмане (укупно 13 одбрана), али још боља за наша крила (офанзивна - 10 голова и 3 асистенције, дефанзивна - 6 голова и 2 блока). Фантастична игра и нашег дефанзивног пивота (2 гола - 3 блока), али и одлична партија офанзивог пивота (4 гола и 3 асистенције). Офанзивни бекови чак 12 голова и 7 асистенција! Дефанзивни бекови 2 блока, 2 гола и чак 4 украдене лопте! Фантастичан меч! Ко није погледао, ево извештаја са меча handball.powerplaymanager... .
У наредном колу одмарамо, што је одлично за нас и пријатељски меч са Шведском одиграћемо са комплетном другом поставом.
Екипу смо појачали са још два играча. Једним офазнивним пивотом и једним алтернативним решењем на позицији левог крила. Просто морамо тако...
За две недеље поново имамо битан меч и то са селекцијом Аустрије. Меч који просто морамо да добијемо. И добићемо га ;)
Иначе, од почетка овог месеца имали смо 100 посета на профилној страници репрезентације до 19 година!
Све иде по плану!
Захвалио би се и менаџерима које сам контактирао и који максимално сарађују и коригују тренинге појединим играчима за потребе ове репрезентације! Надам се да ће се све исплатити на крају сезоне! Хвала још једном свима и идемо даље у нове победе!Tvoje obľúbené diskusie
Slovensko Kšefty-Tímy-Z...
Bosna a Hercegovina Novi sport na...
Slovensko I.1
Slovensko Športová akad...
Srbsko Репрезентациј...
Bosna a Hercegovina Vicevi
Slovensko II.4
Poľsko Reprezentacja...
Slovensko Hlásenie chýb
Slovensko Okamžite výzv...
Slovensko Futbal vo sve...
Slovensko MS U20, U18
Srbsko II.1
Slovensko kredity
Slovinsko U17
Česká republika II.1
Slovensko Nezobrazuje m...
Bulharsko младежи
Brazília Amistosos Sta...
Brazília PPMbet
Slovinsko Bodoče zvezde...
Alžírsko I.1
Brazília Esportes
Poľsko Poszukuję Asy...
Severné Macedónsko Ракомет
Bosna a Hercegovina Prevodioci
Brazília OFF - Cartola...
Poľsko Ski Jump Mani...
Brazília Condolences
Česká republika Platy hráčů u...
Bosna a Hercegovina BiH PP Magazi...
Alžírsko المنتخب الجزا...
Alžírsko اجتماع بيع لا...
Alžírsko كرة اليد على ...
Alžírsko كرة القدم الج...
Alžírsko عصبة الاندية ...
Brazília Uniformes e L...
Bosna a Hercegovina koga bi vi
Bosna a Hercegovina Popularizacij...
Bosna a Hercegovina Prognoziranje...
Bosna a Hercegovina Veliki događa...
Estónsko MM Eestisse
Brazília Sports Rankin...
Bosna a Hercegovina Sastanak BH Z...
Egypt سؤال وجواب في...
Bosna a Hercegovina PPM Kredit
Rakúsko Tennis Duel -...
Belgicko financien
Belgicko Vanalles
Azerbajdžan PPM Translato...
Rakúsko Facebook
Bosna a Hercegovina Facebook
Rakúsko 2. Mannschaft...
Rakúsko Jerseys?
Alžírsko مقابلة ودية ب...
Azerbajdžan U-17 milli ko...
Bosna a Hercegovina Sms krediti
Slovensko Kohutko Cup I...
Slovensko Gold Cup
Slovensko Trh hráčov/za...
Slovensko National Gree...
Slovensko V.168
Slovensko players for G...
Slovensko Pravidla (Ad ...
Slovensko 2 zapasy za d...
Slovensko postup?
Slovensko Ligový pohár
Slovensko dresy a vlajk...
Slovensko National Germ...
Slovensko PPM reprezent...
Slovensko Voľby trénera...
Slovensko DB National I...
Slovensko PPZT:pred a p...
Slovensko HANDBALL MANA...
Slovensko F1
Slovensko tranfers
Austrália New F1 manage...
Slovensko organizujem t...
Slovensko transfer
Slovensko Dresy
Slovensko VI.188
Slovensko VI.190
Slovensko VI.196
Slovensko VI.185
Slovensko VI.177
Slovensko VI.184
Slovensko VI.178
Slovensko VI.180
Slovensko VI.166
Slovensko VI.172
Slovensko VI.168
Slovensko VI.169
Slovensko VI.170
Slovensko VI.173
Slovensko VI.164
Slovensko VI.163
Slovensko VI.127
Slovensko V.85
Slovensko VI.111
Slovensko VI.72
Slovensko VI.109
Slovensko Futbalová Rep...
Slovensko V.253
Slovensko Slovakia Cup ...
Slovensko VI.113
Slovensko Esox lucius f...
Slovensko trgu - trensf...
Slovensko V.160
Slovensko Klubové vlajk...
Slovensko Vytvorenie kl...
Slovensko V.248
Slovensko VI.143
Slovensko VI.146
Slovensko V.170
Slovensko V.232
Slovensko Žilinska fotb...
Slovensko V.252
Slovensko V.255
Slovensko V.247
Slovensko VI.96
Slovensko V.223
Slovensko VI.9
Slovensko Kto ma najvac...
Slovensko V.230
Slovensko V.133
Slovensko VI.147
Slovensko V.184
Slovensko uspesnost str...
Slovensko VI.126
Slovensko VI.58
Slovensko VI.51
Bielorusko "Клубная супе...
Slovensko V.158 tipovač...
Slovensko V.250
Slovensko VI.80
Slovensko mini champion...
Slovensko V.249
Slovensko V.229
Slovensko V.251
Slovensko Primera Divis...
Slovensko Tímový web
Slovensko VI.160
Slovensko Friendly Matc...
Slovensko VI.156
Slovensko Klubovy web
Slovensko V.127
Slovensko Futbalova Rep...
Slovensko Taktiky
Slovensko Tréning hráčo...
Slovensko SVK Repre - F...
Slovensko VI.145
Slovensko Stažnosti na ...
Slovensko VI.106
Slovensko futbal
Slovensko Design-logo-d...
Slovensko V.208
Slovensko V.189
Slovensko stadio
Slovensko VI.149
Slovensko VI.125
Slovensko VI.88
Slovensko V.176
Slovensko SILA TÍMU
Slovensko VI.103
Slovensko V.148
Slovensko super zápasy
Slovensko Ponuky generá...
Slovensko Slovenské Sup...
Slovensko V.148
Slovensko stavanie záze...
Slovensko Tipovacia súť...
Slovensko V.172
Slovensko pro evolution...
Slovensko Corgoň liga a...
Slovensko VI.138
Slovensko 2x zaspievaná...
Slovensko Tvorba Loga
Slovensko A.C.A.B. CUP
Slovensko Najlepší stre...
Slovensko Šlapak
Slovensko V.201
Slovensko VI.154
Slovensko VI.142
Slovensko Horna nitra C...
Slovensko VI.148
Slovensko VI.97
Slovensko VI.144
Slovensko Súťaž o 40 kr...
Slovensko VI.112
Slovensko MS vo Futbale...
Slovensko kupovanie zam...
Slovensko Hlasovanie - ...
Slovensko V.242
Slovensko Priatelsky du...
Slovensko ZAPASY PRIJMA...
Slovensko PPMliga-turna...
Slovensko Tvorba-loga-d...
Slovensko Majstrovstvá ...
Slovensko V.178
Slovensko IV.24 Ligové ...
Slovensko VI.128
Slovensko VI.54
Slovensko Turnaj - UEFA...
Slovensko Turnaj - Prem...
Slovensko Liga majstrov
Slovensko VI.110
Slovensko V.146
Austrália Last Letter -...
Slovensko V.256
Slovensko VI.114
Slovensko V.225
Slovensko VI.92
Slovensko V.246
Slovensko V.239
Slovensko V.237
Rakúsko Regeln/Rules
Posledné príspevky