Czas:

Twoje drużyny:
Komunikacja
Public account
  Strefa PRO
1330 kredytów
Kupno kredytów
Jesteś na koncie publicznym. Jeśli chcesz grać lub uczestniczyć w dyskusji, musisz się zalogować. Jeśli jesteś nowym użytkownikiem, musisz się najpierw zarejestrować.
Gotowy na sportową przygodę? Zagraj w naszą najnowszą grę, Summer Sports Mania! Dołącz do wyzwania, zagraj teraz i wygraj duże nagrody!
Przypomnij mi później

  PowerPlay Magazyn

Малко подобрение и други новини


Здравейте приятели,

днес въведохме още едно от вашите предложения. Това е малко подобрение, но съм сигурен че ще го намерите за полезно.

Както знаете всеки път когато наддавате на пазара за играч или служител, съответната сума остава във вашия акаунт, но е блокирана и не можете да я използвате. Често някои от вас са объркани, когато не могат да построят съоръжение или да направят оферта за играч, въпреки че изглежда, че имате достатъчно пари за това. Ето защо ние добавихме информация за вашите налични пари в горния десен ъгъл, където виждате текущия баланс. 

Ако имате някаква сума, която е блокирана заради активна оферта, ще видите друга сума в скоби, която показва наличната ви свободна сума. Освен това ако разглеждате играч или служител от трансферния пазар, ще виждате не само текущия си баланс, но и налината сума, с която разполагате. Това ще избегне някои недоразумения за в бъдеще и по този начин ще сте постоянно информирани за парите си. 

Новини от хандбала

В хандбала остават броени дни до началото на пети сезон. Искам да ви напомня, че от следващия сезон броят на служителите, които може да имате във всяко съоръжение ще бъде ограничен до 8. Ако в момента имате повече от 8 служители в някое съоръжение, можете да ги запазите, но не можете да добавяте нови, докато броят им не падне под 8.

Както обикновено, за да се премахнат неактивните отбори и да се повиши конкуренцията, ще има прегрупиране в долните две нива на лигите в някои страни. Това ще стане в: 

Австрия, Белгия, Чили, Дания, Естония, Франция, Гърция, Унгария, Италия, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Словакия, Швеция, Турция, Украйна, САЩ.

Ако изберете спонсор с бонуси за победи или за позиция и се придвижите в по-силна дивизия по време на прегрупирането, не се безпокойте! В началото на новия сезон ще имате възможност да предоговорите условията си. 

Това е всичко, приятен ден!




Ten artykuł jest dostępny w następujących jezykach:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi 
Vlaams Français Hrvatski Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Mакедонски Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский 
Slovenčina Slovenščina Српски Svenska Українська 中文 

Udostępnij na Facebooku   Udostępnij na Twitterze   Udostępnij na MySpace