Horário:

Seus times:
Comunicação
Public account
  Zona PRO
1330 créditos
Comprar créditos
Você está na conta pública. Se você quiser jogar o jogo ou se juntar as conversas, você deve fazer o log in para entrar em sua conta. Se você é um novo usuário, você deve se registrar primeiro.

  Revista PowerPlay

Скоро започва новият хокеен сезон


Здравейте приятели,

приближаваме края на още един сезон. Надявамв се, че е бил успешен за вас, но ако не е така - започнете да работите върху това да направите следващия по-добър. Утре започват офертите за спонсорство, така че подгответе се. 

Без повече гласуване за домакинство на Световните шампионати

За последен път Световните шампионати ще се проведат в една страна. Работим по ъпдейт за премахване на опцията мениджъри да гласуват за избор на домакин за тези турнири. 

Причината е, че тази опция изглежда е изгубила своята цел да актививзира общността. Освен това се използват лога и талисмани, които са забранени. 

От следващия сезон шампионатите ще се провеждаат на националните арени на произволно избрани страни. Тази промяна вече беше въведена и в другите спортове. 

Прегрупиране на лигите

Както обикновено в определени страни ще направим прегрупиране на първенствата с цел премахване на неактивните отбори от долните две нива. Това ще стане в:

Канада, Чехия, Финландия, Русия

Не се притеснявайте, ако сте подписали договор за спонсорство с бонуси, а отборът ви бъде преместен в друга лига. През първите 2 дни от новия сезон ще получите възможност за предоговаряне на условията по своя контракт и да направите правилния избор. Преди да вземете решение, проверете добр своите противници в лигата.

Успех през новия сезон! 




Este artigo está disponível nestes idiomas:
Español, Argentina Беларуская Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English فارسی Suomi Vlaams Hrvatski Magyar Italiano 
Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska Türkçe 中文 

Compartilhe no Facebook   Compartilhe no Twitter   Compartilhe no MySpace