Tid:

Dine lag:
Kommunikasjon
Public account
  PRO-sone
1330 kreditter
Kjøp kreditter
Du er nå inne på den offentlige kontoen. Hvis du ønsker å spille eller være med i en diskusjon, må du logge inn. Hvis du er en ny bruker må du registrere deg først.

  PowerPlay-magasinet

Неколико малих побољшања


Драги пријатељи,

Последњих недеља смо убацили неколико ваших предлога и поправили неколико грешака у игри.

На страници где унапређујете ваш стадион/арену смо додали могућност да одаберете различити сектор. Што би значило да више не треба да идете назад на страницу стадион/арена да би одабрали различити сектор.

Такође можете да приметите још један мали додатак на страницама стадион/арена и објекти. Ако пређете мишем преко елемента у изградњи од сада можете да видите, не само број дана преосталих до завршетка изградње, него и тачан датум завршетка изградње. Можда вам то мало помогне у планирању.

Оснивачи кредитних турнира ће вероватно ценити нову колону са листом регистрованих тимова и њиховом тренутном снагом.

У хокеју смо додали информације о одабраној тактици за следећу утакмицу. Од сада ћете моћи да видите какву тактику сте одабрали за следећу утакмицу.

Направили смо и нека подешавања у ТопАрт такмичењу да учинимо гласање што равноправнијим и да зауставимо кориснике који користе аутоматске скрипте за гласање за један те исти графички елемент.

Хвала вам на свим сугестијама. Помно пратимо и бележимо све ваше сугестије и с времена на време одаберемо најкорисније и убацимо их. Немогуће их је убацити све, али трудимо се да урадимо најбоље што можемо. Такође, овим путем желимо да се захвалимо капитенима националних тимова за подршку зато што нам помажу да прикупимо сугестије из њихових заједница.

Желимо вам пријатан дан!




Denne artikkelen er tilgjengelig i disse språkene:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch English Español, España فارسی Suomi Vlaams Français 
Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Mакедонски Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Svenska Українська 中文 

Del på Facebook   Del på Twitter   Del på MySpace