Tid:

Dine lag:
Kommunikasjon
Public account
  PRO-sone
1330 kreditter
Kjøp kreditter
Du er nå inne på den offentlige kontoen. Hvis du ønsker å spille eller være med i en diskusjon, må du logge inn. Hvis du er en ny bruker må du registrere deg først.

  PowerPlay-magasinet

Неколку мали подобрувања


Драги пријатели,

Во изминатите седмици воведовме некои ваши сугестии и поправивме неколку багови.

На страницата каде што правите подобрувања на арената или стадионот, додадовме можност да се избира различен сектор. Тоа значи дека не мора да се враќата на арена/стадион страницата за да изберете различен сектор.

Можете да забележите друго мало подобрување на истата страница и на страницата за објектите. Ако го придвижите глувчето на елементот под изградбата, не ги гледате само деновите до изградбата, но и датата кога ќе биде завршена. Тоа ќе ви помогне да планирате.

Основачите на турнири за кредити ќе бидат олеснети со нова колумна во листата со регистрирани тимови со моменталната сила.

Во хокејот, додадовме информација за осначената тактика во страницата Следен натпревар. Овде можете да видите каква тактика ќе има вашата екипа на почетокот.

Исто така направивме мали измени во TopArt натпреварувањето да го направиме гласањето по чесно и да ги спречиме луѓето да користат скрипти во гласањето на еден исти графички елемент.

Ви благодариме за сугестиите. Чуваме фајл со сите ваши сугестии и од време на време ги избираме најдобрите и ги применуваме. Не е возможно да ги примениме сите , но даваме се од себе. Исто така сакаме да им благодариме на нашите капитени што ни помагаат да ги собереме сугестиите од нивните заедници.

Имајте пријатен ден!




Denne artikkelen er tilgjengelig i disse språkene:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch English Español, España فارسی Suomi Vlaams Français 
Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Српски Svenska Українська 中文 

Del på Facebook   Del på Twitter   Del på MySpace