Masa:

Pasukan anda:
Komunikasi
Public account
  Zon PRO
1330 kredit
Beli kredit
Anda berada di dalam akaun orang ramai. Jika anda ingin bermain permainan ini atau sertai perbincangan, anda harus daftar masuk. Jika anda pengguna baru, anda mesti mendaftar terlebih dahulu.

  Majalah PowerPlay

Виберіть Ваше початкове місце у повній версії


Привіт, друзі,

сподіваємось, вам сподобались ці перші дні у ролі гандбольних менеджерів. Протягом останнього тижня ми змогли виправити велику кількість багів.  Ми продовжимо виправляти баги протгом цього тижня і сподіваємось, що наступного понеділка зможемо запустити повну версію.

Але перед цим Ви зможете вибрати, де б Ви хотіли бути після запуску повної версії. Ви можете прийняти участь в аукціоні місць у лізі, який можна знайти тут. Початкова ціна за місце у найвищому дивізіоні - 50 кредитів. Для усіх інших дивізіонів - 20 кредитів. За замовчуванням Ви можете бачити місця із найближчим дедлайном. Усі місця першої ліги матимуть дедлайн у середу, другої - у четвер, третьої - у п'ятницю і четвертої - у суботу, але ви вже можете зробити ставку на будь-яке із цих місць.

Ви запитаєте, навіщо ж цей аукціон за місця у лізі? Для цього є дві причини:

  • Щоб дати Вам можливість опинитись у тій лізі, в якій Ви найбільше того хотіли б. Чи Ви хотіли б почати з верхів, чи прокладати собі шлях із низів, Ваша доля у Ваших руках і Ви можете зайняти місце у бідь-якій лізі на Ваш вибір.
  • Щоб дати Вам можливість грати в одній лізі із Вашими друзями. Наприклад, якщо Ви вирішили грати разом у лізі III.1, виберіть цю лігу із випадаючого списку. Ви побачите всі 14 місць цієї ліги із їхніми дедлайнами і нинішніми ставками. Обговоріть із друзями, хто ставитиме на яке місце. Наприклад, Ви поставите на місце із дедлайном о 17:00, один ваш друг на місце із дедлайном о 17:15, ще один друг - на місце із дедлайном о 17:30. У нижчій лізі Ви зможете отримати ці місця за відносно низькими цінами, оскільки за ними не буде надто великої конкуренції.

Прийміть участь в аукціоні за цим посиланням

Якщо Ви не хочете приймати участь в аукціоні, Ви все ще можете вплинути на вашу стартову позицію у повній версії. Ви отримаєте повідомлення у вашому гандбольному обліковому записі із запитанням чи Ви хотіли б почати у найвищій доступній лізі, чи у найнижчій, чи для Вас це не має значення. Пам'ятайте, що початок у нижчих дивізіонах також має свої переваги. Усі місця, які не будуть продані на аукціоні, заповняться рештою менеджерів відповідно до їхнього вибору. Менеджери будуть впорядковані залежно від дати і часу створення ними їхньої гандбольної команди у бета-версії. Наприклад, якщо у найвищій лізі продані 13 із 14 місць, чотирнадцяте місце займе менеджер, який вказав, що бажає грати у найвищій можливій лізі і найраніше створив команду у бета-версії.

Протягом першого сезону повної версії, команди з ліг одного рівня матимуть однакових генеральних спонсорів. Команди із вищих ліг отримуватимуть 1 мільйон на тиждень. Команди із другої ліги отримуватимуть 925,000, із третьої - 850,000 і т.д. Однак, гравці і персонал у командах із вищих ліг також матимуть вищі зарплати.

Удачі!




Artikel ini terdapat dalam bahasa ini:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti Suomi Vlaams Français Hrvatski 
Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Српски Svenska 中文 

Kongsi di Facebook   Kongsi di Twitter   Kongsi di MySpace