Masa:

Pasukan anda:
Komunikasi
Public account
  Zon PRO
1330 kredit
Beli kredit
Anda berada di dalam akaun orang ramai. Jika anda ingin bermain permainan ini atau sertai perbincangan, anda harus daftar masuk. Jika anda pengguna baru, anda mesti mendaftar terlebih dahulu.

  Majalah PowerPlay

Прегруписање лига у фудбалу и више


Хеј пријатељи,

још једна сезона у фудбалу се ближи крају. Прва U20 и U17 светска првенства ће се завршити у недељу. Уколико се ваша репрезентација квалификовала за један од ових турнира, не пропустити њихове утакмице, које можете пратити уживо сваки дан!

Сигуран сам да се многи већ сад припремају за следећу сезону. Ако сте у једном од 2 најнижа ранга, требало би да се припремите на могућност да будете премештени у неку другу лигу. Као и обично биће регруписање да би се елиминисали неактивни тимови и повећала конкурентност у нижим лигама. То се односи на све земље осим следећих:

Аустрија, Азербејџан, Финска, Немачка, Јапан, Литванија, Швајцарска

Такође би желели да вас информишемо да смо направили мање модификације везане за начин подизања хемије у хокеју. Ове промене су биле потребне да би компензовале чињеницу да играчи сада добијају хемију на тренингу. Ово нема велики утицај на игру саму по себи јер основни принципи остају исти.

Желим вам пријатан дан!




Artikel ini terdapat dalam bahasa ini:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti Suomi Vlaams Français 
Hrvatski Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina 
Slovenščina Svenska Українська 中文 

Kongsi di Facebook   Kongsi di Twitter   Kongsi di MySpace