Masa:

Pasukan anda:
Komunikasi
Public account
  Zon PRO
1330 kredit
Beli kredit
Anda berada di dalam akaun orang ramai. Jika anda ingin bermain permainan ini atau sertai perbincangan, anda harus daftar masuk. Jika anda pengguna baru, anda mesti mendaftar terlebih dahulu.

  Majalah PowerPlay

Συγχώνευση κατηγοριών


Γεια σας φίλοι,

Η σεζόν 23 ξεκινάει την επόμενη Δευτέρα και θα προσπαθήοουμε να συγχωνεύσουμε αρκετές εθνικές κατηγορίες με λιγοστές ομάδες στην κατηγορία του Υπόλοιπου Κόσμου. Είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία και θα το προσπαθήσουμε για πρώτη φορά σην χειροσφαίριση. Αν όλα πάνε καλά, οι παρακάτω χώρες θα συγχωνευτούν με τον Υπόλοιπο Κόσμο:

Αυστρία, Βενεζουέλα, Εσθονία, Κίνα, Νορβηγία, Χιλή

Αυτές οι αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τις εθνικές ομάδες. Οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα καταργηθούν και αυτές οι εθνικές ομάδες.

Θα γίνει, όπως πάντα, αναδιανομή των κατηγοριών στις παρακάτω χώρες, ώστε να αφαιρεθούν οι ανενεργές ομάδες από τις δύο χαμηλότερες κατηγορίες:

Αργεντινή, Βραζιλία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σλοβενία, Φιλανδία

Εάν έχετε υπογράψει κάποια χορηγία με μπόνους, και τελικά μετά την αναδιανομή μετακινηθείτε σε άλλη κατηγορία, μην ανησυχείτε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επαναδιαπραγματευτείτε το συμβόλαιο σας τις 2 πρώτες μέρες της νέας σεζόν, ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή. Δείτε τους νέους σας αντιπάλους πριν αποφασίσετε.

Καλή τύχη και καλή διασκέδαση!




Artikel ini terdapat dalam bahasa ini:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch English Español, España فارسی Suomi Vlaams 
Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 
繁體中文 Türkçe Українська 中文 

Kongsi di Facebook   Kongsi di Twitter   Kongsi di MySpace