Masa:

Pasukan anda:
Komunikasi
Public account
  Zon PRO
1330 kredit
Beli kredit
Anda berada di dalam akaun orang ramai. Jika anda ingin bermain permainan ini atau sertai perbincangan, anda harus daftar masuk. Jika anda pengguna baru, anda mesti mendaftar terlebih dahulu.

  Majalah PowerPlay

Αναβάθμιση μηχανής αγώνα και καινούρια σαιζόν


Αγαπητοί φίλοι,

καθώς πλησιάζουμε στην καινούρια σαιζόν, αποφασίσαμε να κάνουμε μία μικρή αλλαγή στη μηχανή αγώνα, βασισμένοι στα σχόλια σας.

Όπως ίσως ξέρετε, μερικές ομάδες κατεβαίνουν στους αγώνες με μόνο 5 παίκτες στη σύνθεση τους. Αφού η μηχανή μας δεν αφήνει μία ομάδα να μείνει με λιγότερους από 5 παίκτες, έρχεται κάποια στιγμή που κάποιος παίκτης κάνει 4 φάουλ και στη συνέχεια δεν κάνει άλλο μέχρι το τέλος του αγώνα. Υπάρχουν συγκεκριμένοι μηχανισμοί στην μηχανή, που 'τιμωρούν' τις ομάδες αυτές, ώστε να μην έχουν κάποιο πλεονέκτημα επιλέγωντας αυτή την τακτική. Πολλοί από εσάς ωστόσο, έχετε εκφράσει τη δυσαρέσκεια σας και θεωρείτε ότι αυτές οι 'τιμωρίες' δεν είναι αρκετές.

Γι'αυτό αποφασίσαμε να τιμωρούμε πιο αυστηρά αυτή την πρακτική από την επόμενη σαιζόν. Η πιθανότητες να σκοράρει η αντίπαλη ομάδα θα αυξηθούν ακόμα παραπάνω. Επιπλέον, όταν μία ομάδα φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να κάνει άλλο φάουλ, οι πιθανότητες να σκοράρει θα είναι μικρότερες. Αυτό θα γίνεται κυρίως στην 4η περίοδο, αφού συνήθως σε αυτή την περίοδο συμπληρώνουν τα 4 φάουλ όλοι οι παίκτες.

Αν συνδυαστεί με την κούραση των παικτών που θα έχουν αγωνιστεί σε όλο τον αγώνα, τα αποτελέσματα θα είναι απογοητευτικά και θα αποθαρρύνονται οι χρήστες από το να χρησιμοποιούν αυτή την τακτική.

Μην ξεχάσετε να δείτε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και τα πρώτα παγκόσμια πρωταθλήματα Κ19 και Κ17. Υποστηρίξτε τη χώρα σας!

Ακολουθούν οι χώρες όπου θα γίνει αναδιανομή των ομίλων στις τελευταίες κατηγορίες:

Βέλγιο, Βραζιλία, Χιλή, Κίνα, Κροατία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιράν, Λετονία, Λιθουανία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Τουρκία, ΗΠΑ, Βενεζουέλα

Η αναδιανομή των ομίλων είναι ένας μηχανισμός, που διαγράφει τις ανενεργές ομάδες από τις 2 χαμηλότερες κατηγορίες των παραπάνω χωρών, ώστε να εγγυηθεί την ανταγωνιστικότητα σε αυτές.

Καλή τύχη με τους χορηγούς!




Artikel ini terdapat dalam bahasa ini:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch English Español, España فارسی Suomi Vlaams Français 
עברית Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina 
Slovenščina Српски Svenska Українська 中文 

Kongsi di Facebook   Kongsi di Twitter   Kongsi di MySpace