Masa:

Pasukan anda:
Komunikasi
Public account
  Zon PRO
1330 kredit
Beli kredit
Anda berada di dalam akaun orang ramai. Jika anda ingin bermain permainan ini atau sertai perbincangan, anda harus daftar masuk. Jika anda pengguna baru, anda mesti mendaftar terlebih dahulu.

  Majalah PowerPlay

Напомняния и персонализиране на седалките


Здравейте приятели,

от днес имаме две нови нововъведения за ваше удобство. Както миналата седмица, въведохме едната функция за ПЛЮС пакета и създадохме нова за ПРО пакета. Разбира се, цената на ПРО пакета остава същата, въпреки въвеждането на новите функции.

Но нека да започна с въведената функция за ПЛЮС пакета, която е персонализиране на седалките. До сега тази функция доста трудно се използваше и надписите на трибуните на арената или стадиона не изглеждаха добре, особено ако сте имали малки сектори в горните или долните редове. Сега всичко това е променено. Избирането и прилагането на цвят за всеки сектор е доста по-лесно и по-удобно за ползване. Просто изберете цвят, после го приложете върху някой сектор, като кликнете отгоре. Сега наистина е лесно.

Нещо повече, надписите на седалките вече автоматично се центрират, така че не е необходимо в началото да оставяте празно пространство, за да имате надпис в центъра. Какво по-важно може да има от това размерът на надписите да се променя автоматично съответно за долните или горните сектори според техния размер. Примерно, ако имате малки седалки в сектор H,A или В, по-големия надпис автоматично става по-малък според размера на сектора. До сега виждахте само долната част на текста на малките сектори. Същото важи и сектори D,E и F. Ако направите по-големи седалки, надписите автоматично приемат по-големи размери, без да давате допълните такси за по-добър изглед. Тази автоматична функция няма да се използва в старата система. Може да персонализирате вашата арена или стадион като кликнете на бутона Персонализирай сектори в страницата Арена или Стадион.

Забравяли ли сте някога да изпратите играчи на лагер или да наддадете за играч, който сте забелязали преди няколко дни? С новата функция в ПРО пакета наречена Напомняния, това няма да ви се случи отново. Просто отидете на вашия календар, изберете час и дата, когато искате да бъдете подсетен за нещо и напишете текста за напомняне.  Ще получите в новини за отбора текста, който се въвели и в деня, който сте избрали. Може да имате по 1 напмоняне на ден, но трябва да направите напомнянето поне един ден по-рано. Напомнянията могат да бъдат променяни или изтривани, ако си промените решението.

Пъвият сезон в хандбала бавно изтича. Най-добрите отбори от всяка лига водят битки за титлата. Скоро първите шампиони ще бъдат коронясани. В края на сезона ще има прегрупиране на лигите във всички страни, с изключение на изброените:Беларус, Иран, Холандия, САЩ, Венецуела. Във всички останали страни отборите в двете най-ниски групи ще бъдат прегрупирани, а неактивните отбори ще бъдат изтрити.

Приятен ден!




Artikel ini terdapat dalam bahasa ini:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Bosanski Čeština Deutsch English Español, España Eesti Suomi Vlaams Français Hrvatski 
Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Српски Svenska Українська 中文 

Kongsi di Facebook   Kongsi di Twitter   Kongsi di MySpace