Masa:

Pasukan anda:
Komunikasi
Public account
  Zon PRO
1330 kredit
Beli kredit
Anda berada di dalam akaun orang ramai. Jika anda ingin bermain permainan ini atau sertai perbincangan, anda harus daftar masuk. Jika anda pengguna baru, anda mesti mendaftar terlebih dahulu.

  Majalah PowerPlay

Новини за футбола и хандбала


Здравейте приятели,

въведохме някои новости във футбола и хандбала, за да ви улесним като мениджъри. Може би вече сте ги забелязали.

Във футболния репортаж от мача може вече да видите всички промени във формацията, а не само извършените смени. Ако вие или противника сте преместили играч на друга позиция, може да видите това в репортажа. Това е отбелязано с черна извита стрелка. Също така може да видите размяната на местата на двама играчи. Това се означава с две сини хоризонтални стрелки. При редовните смени на играчи вече може да видите влезлия играч на каква позиция е поставен. В случай, че вашият противник е заменил защитник за нападател, вие също ще разберете. Цялата тази информация може да узнаете и за всички минали мачове, до които може да се върнете и да ги анализирате.

Планираме да подобрим пресмятането на рейтингите и отборната сила така, че тези извършени промени да оказват влияние. В момента отборната сила представлява силата в началото на мача, а рейтингите на футболистите са тези от позицията, на която играчът е започнал мача. 

В хандбала - в менюто Следващ мач може да видите отделно следващия турнирен мач на отбора. Тази промяна е въведена, защото ако играете два мача в един ден, досега можехте да виждате втория мач на тази страница само, ако първия е завършил. Това ще ви даде повече време да се подготвите за своите мачове. 

Това е засега, притен ден!




Artikel ini terdapat dalam bahasa ini:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Bosanski Čeština Dansk Deutsch English Español, España Eesti Suomi Vlaams Français 
Hrvatski Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Mакедонски Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский 
Slovenčina Slovenščina Српски Svenska Türkçe Українська 中文 

Kongsi di Facebook   Kongsi di Twitter   Kongsi di MySpace