Masa:

Pasukan anda:
Komunikasi
Public account
  Zon PRO
1330 kredit
Beli kredit
Anda berada di dalam akaun orang ramai. Jika anda ingin bermain permainan ini atau sertai perbincangan, anda harus daftar masuk. Jika anda pengguna baru, anda mesti mendaftar terlebih dahulu.

  Majalah PowerPlay

Планирани отстъпки за дългогодишни поддръжници


Скъпи приятели,

подготвили сме специален подарък за нашите дългогодишни поддръжници. За първите две седмици след старта на пълната версия на хандбала, ще има 50% отстъпка от хандбалния PRO пакет за всички, които са се абонирали за над 700 дни PRO - футбол и хокей. Дори да играете само един спорт, ако сте били абонирани за над 700 дни PRO пакет, вие ще имате право на тази отстъпка в хандбала. Отстъпката няма да важи за 7 дневните PRO пакети.

Освен това ще има специални отстъпки за комбинирани PRO пакети, ако закупите такива за трите вида спорт. Разбира се, ще има и отстъпки за комбинирани PRO пакети за всякакви комбинации от 2 вида спорт, които имаме. 

Handball liveРазвитието на хандбала върви с бързи темпове. Симулатора на мачове е вече почти готов и скоро ще започнем да го тестваме и донастройваме. Вече сме само на няколко седмици от пускането на бета версията. Тази седмица имаме удовлствието да ви покажем как ще изглежда екрана на живото предаване. В момента играчите са подредени в средата на игрището. Когато има изстрел към вратата, стрелецът ще бъде показан на мястото, от което е отскочил да стреля към вратата. Развитието на мача се показва най-отдолу заедно с някои статистически данни. Кликнете на изображението, за да го видите в по-голям размер.

Добавихме и ново правило:

Ако някой мениджър намери грешка в играта, той/тя се задължава да докладва на администраторите на играта.

Може да прочетете всички правила тук.

Считано от днес, преместваме калкулирането на хокейните мачове за 17:00 CET. Това означава, че се променя и крайният срок за настройка на вашият стартов състав и тактики. Трябваше да направим тази промяна, защото 45 минути вече не са достатъчни да калкулираме мачовете във всички лиги. 

В хокея подобрихме системата за определяне на трите звезди на мача. Тази промяна беше въведена в началото на настоящия сезон.

Както вече знаете, има промяна в ключа за изпадане/промоция. За да ви стане по-лесно да разберете къде може да изпадне или да се изкачи вашият отбор, ние добавихме тази информация на Страницата Информация за лигата  в хокея.

Това е всичко, приятен ден!




Artikel ini terdapat dalam bahasa ini:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Bosanski Crnogorski Čeština Deutsch English Español, España Eesti Suomi Vlaams Français 
Hrvatski Magyar Italiano 日本語 Latviešu Mакедонски Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 
Svenska Українська 中文 

Kongsi di Facebook   Kongsi di Twitter   Kongsi di MySpace