Laikas:

Tavo komandos:
Bendravimas
Public account
  PRO Zona
1330 kreditų
Pirkti kreditus
Šiuo metu jūs naudojate bendrą vartotojo paskirtį. Jeigu norite žaisti žaidimą ar naudotis forumais, privalote prisijungti. Jeigu esate naujas vartotojas, pirma turite prisiregistruoti.

  PowerPlay žurnalas

Musim Baru Hampir Tiba


Hi semua,

aadakah anda bersedia untuk musim yang baru? Kami pasti berharap begitu, kerana hanya tinggal beberapa hari lagi sebelum ia bermula. Jangan lupa bahawa tawaran penaja mula masuk esok dan keputusan anda mungkin mempunyai pengaruh besar pada masa depan pasukan anda.

Sementara itu anda boleh mengikuti semua aksi dari Kejohanan Dunia secara percuma! Jangan lupa untuk menyokong negara anda dalam pertempuran untuk emas.

Seperti biasa, akan ada penyusunan semula liga di negara terpilih untuk mengeluarkan pasukan yang tidak aktif dari dua peringkat liga terbawah. Penyusunan semula liga adalah seperti berikut:

Argentina, Czechia, Romania

Jika anda menandatangani kontrak penajaan dengan bonus dan anda kebetulan dipindahkan ke liga lain semasa penyusunan semula liga, jangan bimbang. Anda akan mempunyai pilihan untuk merundingkan semula kontrak anda semasa 2 hari pertama musim baharu supaya anda boleh membuat pilihan yang tepat. Semak lawan baharu anda sebelum anda membuat keputusan.

Itu sahaja, Semoga anda ceria!
Šis straipsnis galimas šiomis kalbomis:
Español, Argentina Български Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English فارسی Suomi Vlaams Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu 
Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska Türkçe 

Pasidalink Facebook'e   Pasidalink Twitter'yje   Pasidalinka MySpace