Laikas:

Tavo komandos:
Bendravimas
Public account
  PRO Zona
1330 kreditų
Pirkti kreditus
Šiuo metu jūs naudojate bendrą vartotojo paskirtį. Jeigu norite žaisti žaidimą ar naudotis forumais, privalote prisijungti. Jeigu esate naujas vartotojas, pirma turite prisiregistruoti.

  PowerPlay žurnalas

Ny sæson venter lige om hjørnet.


Hej Alle.

Er du klar til en ny sæson? Det håber vi i hvert fald, idet den venter på dig. Glem ikke at tjekke dine sponsortilbud ud, som kommer fra i morgen af. Dine valg kan få stor indflydelse på fremtiden af dit hold.

Imellemtiden kan du også hygge dig med at følge Verdensmesterskaberne ganske gratis. Glem ikke at støtte dit hold i kampen om guldet.

Det er også tid til at omgruppe i ligaerne samt fjerne inaktive hold fra de laveste to liga niveauer. Det sker i følgende lande:

Argentina, Tjekkiet og Rumænien.

Hvis du allerede har lavet en sponsoraftale og bliver rykket til en anden lige skal du ikke være nervøs. Du får mulighed for at genforhandle kontrakten i de første to dage af den nye sæson. Husk at tjekke dine modstandere før du træffer en beslutning.

Held og lykke i den nye sæson!
Šis straipsnis galimas šiomis kalbomis:
Español, Argentina Български Čeština Deutsch Ελληνικά English فارسی Suomi Vlaams Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu 
Bahasa Melayu Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska Türkçe 

Pasidalink Facebook'e   Pasidalink Twitter'yje   Pasidalinka MySpace