Ora:

Le tue squadre:
Comunicazione
Public account
  PRO Zona
1330 crediti
Acquista crediti
Sei nell'account pubblico. Se vuoi giocare o partecipare ad una discussione, devi loggarti. Se sei un nuovo utente, devi prima registrarti.

  PowerPlay Magazine

Нова сезона почиње следеће недеље


Поздрав народе,

као што вероватно знате, нова фудбалска сезона почиње у понедељак. Наредних неколико дана биће значајна за ваш тим, јер ћете бирати своје спонзоре за предстојећу сезону. Ако сте уверени да ће ваш тим имати добру сезону, вероватно ћете размислити о избору понуде са бонусима за учинак. Ако нисте сигурни, можда би вам било боље да одете на понуду са фиксним приходом. Избор је на вама.

Као и увек, биће прегруписања лига у одабраним земљама како би се уклонили неактивни тимови са два доња нивоа лиге. Прегруписавање лиге ће се обавити у следећим земљама:

Аргентина, Босна и Херцеговина, Колумбија, Француска, Иран, Перу, Румунија, Украјина

Ако потпишете спонзорски уговор са бонусима и случајно будете премештени у другу лигу током прегруписавања лиге, немојте се узнемиравати. Имаћете могућност да поново преговарате о уговору током прва 2 дана нове сезоне како бисте могли да направите прави избор. Проверите своје нове противнике пре него што донесете одлуку.

Срећно у новој сезони!




Questo articolo è disponibile nelle seguenti lingue:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska 
Türkçe 中文 

Condividi su Facebook   Condividi su Twitter   Condividi su MySpace