Ora:

Le tue squadre:
Comunicazione
Public account
  PRO Zona
1330 crediti
Acquista crediti
Sei nell'account pubblico. Se vuoi giocare o partecipare ad una discussione, devi loggarti. Se sei un nuovo utente, devi prima registrarti.

  PowerPlay Magazine

Η νεά σαιζόν ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα


Γεια σας φίλοι,

όπως πιθανότατα ήδη ξέρετε, η καινούρια σαιζόν στο ποδόσφαιρο ξεκινάει τη Δευτέρα. Οι επόμενες ημέρες θα είναι ζωτικής σημασίας για το σύλλογο σας, καθώς θα πρέπει να επιλέξετε τους χορηγούς για την επερχόμενη σαιζόν. Εάν πιστεύετε πως θα έχετε μία καλή σαιζόν, θα πρέπει να προτιμήσετε μία χορηγία που περιλαμβάνει μπόνους απόδοσης. Εάν δεν είστε σίγουροι, ας επιλέξετε μία σταθερή πρσοφορά. Η επιλογή είναι δική σας.

Όπως πάντα, θα γίνει αναδιανομή των κατηγοριών σε επιλεγμένες χώρες, ώστε να αφαιρεθούν οι ανενεργές ομάδες από τις δύο χαμηλότερες κατηγορίες. Η αναδιανομή θα γίνει στις παρακάτω χώρες:

Αργεντινή, Βοσνία, Κολομβία, Γαλλία, Ιράν, Περού, Ρουμανία, Ουκρανία

Εάν έχετε υπογράψει κάποια χορηγία με μπόνους, και τελικά μετά την αναδιανομή μετακινηθείτε σε άλλη κατηγορία, μην ανησυχείτε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επαναδιαπραγματευτείτε το συμβόλαιο σας τις 2 πρώτες μέρες της νέας σεζόν, ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή. Δείτε τους νέους σας αντιπάλους πριν αποφασίσετε.

Καλή επιτυχία στην νέα σαιζόν!




Questo articolo è disponibile nelle seguenti lingue:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch English Español, España فارسی Suomi Vlaams Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 
Türkçe 中文 

Condividi su Facebook   Condividi su Twitter   Condividi su MySpace