זמן:

הקבוצות שלך:
תקשורת
Public account
  איזור תומכים
1330 קרדיטים
קנה קרדיטים
אתה נמצא במשתמש ציבורי. אם אתה רוצה לשחק במשחק או להצטרף לדיון, אתה צריך להתחבר. אם אתה משתמש חדש, אתה צריך להירשם.

  מגזין פאוורפליי

Ближи нам се нова кошаркашка сезона


Поздрав народе,

само неколико дана нас дели од почетка 40. сезоне. Вероватно већ знате шта треба да радите. Обавезно се пријавите сутра да бисте проверили нове понуде спонзора. Не заборавите и да је Светско првенство у току и да можете бесплатно гледати све утакмице уживо.

Као и обично, имаћемо прегруписавање лиге у појединим земљама како бисмо уклонили неактивне тимове са два доња нивоа лиге. Прегруписавање лиге ће се обавити у следећим земљама:

Белорусија, Хрватска, Иран, Пољска, Србија, САД

Ако потпишете спонзорски уговор са бонусима и случајно будете премештени у другу лигу током прегруписавања лига, немојте се узнемиравати. Имаћете могућност да поново преговарате о уговору током прва 2 дана нове сезоне како бисте могли да направите прави избор. Проверите своје нове противнике пре него што донесете одлуку.

То би било све, срећно свима!

 




המאמר הזה זמין בשפות הבאות:
 Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi 
Vlaams Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Svenska 繁體中文 Türkçe 中文 

שתף בפייסבוק   שתף בטוויטר   שתף במיי-ספייס