זמן:

הקבוצות שלך:
תקשורת
Public account
  איזור תומכים
1330 קרדיטים
קנה קרדיטים
אתה נמצא במשתמש ציבורי. אם אתה רוצה לשחק במשחק או להצטרף לדיון, אתה צריך להתחבר. אם אתה משתמש חדש, אתה צריך להירשם.

  מגזין פאוורפליי

Идва новият баскетболен сезон


Здравейте приятели,

само няколко дни ни делят от старта на сезон 40. Вероятно знаете какво трябва да правите. Не забравяйте да се логнете утре, за да проверите спонсорските оферти. И не забравяйте, че тече Световната купа и можете да гледате безплатно всички мачове. 

Както обикновено, в определени страни ще има прегрупиране на първенствата, за да се премахнат неактивните отбори от долните две нива в тях. Това ще стане в: 

Беларус, Хърватия, Иран, Полша, Сърбия иСАЩ. 

Не се безпокойте, ако вече сте подписали договор за спонсорство с бонуси, а отборът ви бъде преместен в друга лига. През първите два дни от новия сезон ще получите възможност за предоговаряне на условията по своя контракт и така да направите правилния избор. Преди да вземете решение, проверете добре своите опоненти в лигата.

Това е всичко, успех!




המאמר הזה זמין בשפות הבאות:
 Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi 
Vlaams Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Српски Svenska 繁體中文 Türkçe 中文 

שתף בפייסבוק   שתף בטוויטר   שתף במיי-ספייס