זמן:

הקבוצות שלך:
תקשורת
Public account
  איזור תומכים
1330 קרדיטים
קנה קרדיטים
אתה נמצא במשתמש ציבורי. אם אתה רוצה לשחק במשחק או להצטרף לדיון, אתה צריך להתחבר. אם אתה משתמש חדש, אתה צריך להירשם.

  מגזין פאוורפליי

Νέα σεζόν για το Μπασκετ έρχεται


Γειά σας φίλοι,

Είμαστε μόλις λίγες ημέρες μακριά από την έναρξη της σεζόν 40. Πιθανότατα ξέρετε τι να κάνετε. Βεβαιωθείτε ότι θα συνδεθείτε αύριο για να ελέγξετε τις νέες προσφορές των χορηγών.  Και μην ξεχνάτε ότι τα Παγκόσμιο Κύπελλο συνεχίζεναι αυτή τη στιγμή και μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα παιχνίδια ζωντανά και δωρεάν.

Όπως πάντα, θα γίνει αναδιανομή των κατηγοριών σε επιλεγμένες χώρες, ώστε να αφαιρεθούν οι ανενεργές ομάδες από τις δύο χαμηλότερες κατηγορίες. Η αναδιανομή θα γίνει στις παρακάτω χώρες:

ΗΠΑ, Ιράν, Κροατία, Λευκορωσία, Πολωνία, Σερβία

Εάν έχετε υπογράψει κάποια χορηγία με μπόνους, και τελικά μετά την αναδιανομή μετακινηθείτε σε άλλη κατηγορία, μην ανησυχείτε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επαναδιαπραγματευτείτε το συμβόλαιο σας τις 2 πρώτες μέρες της νέας σεζόν, ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή. Δείτε τους νέους σας αντιπάλους πριν αποφασίσετε.

Αυτά είναι όλα, καλή τύχη σε όλους!




המאמר הזה זמין בשפות הבאות:
 Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch English Español, España فارسی Suomi 
Vlaams Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Српски Svenska 繁體中文 Türkçe 中文 

שתף בפייסבוק   שתף בטוויטר   שתף במיי-ספייס