Zeit:

Deine Teams:
Kommunikation
Public account
  PRO Zone
1330 Credits
Credits kaufen
Du bist im öffentlichen Konto. Wenn du das Spiel spielen, oder dich bei den Diskussionen einbringen möchtest, musst du dich einloggen. Wenn du neu dabei bist, musst du dich erst registrieren.

  PowerPlay Magazin

Пуно изненађења за Божић ове године!


Здраво другари,

Ближи се Божић, па не бисмо желели да се само преједате слаткиша, већ и да се добро забавите. Зато вам припремамо потпуно нову опцију, коју ћемо ускоро лансирати. Она ће у игру унети потпуно нов вид забаве. Да ли бисте желели да сазнате више? Само пратите нашу Фејсбук страницу, где чак можете освојити и нешто кредита.

Нова сезона у рукомету

Ближимо се сезони број 6 у рукомету. Надам се да сте спремни да добро започнете нову сезону. Ако ове сезоне још нисте организовали тренинг кампове, сада би био добар моменат за то. Такође, не заборавите да је у току кулминација борбе за титулу шампиона на Светском првенству. Обавезно испратите и подржите наступ својих представника. 

Као и обично, одржаћемо прегруписавање 2 најнижа нивоа лига у одређеним државама, да бисмо одстранили неактивне тимове и учинили игру занимљивијом и компетитивнијом. Прегруписавање ће се ове сезоне одржати у свим државама осим у следећим:

Естонија, САД, Француска, Чиле. 

Исправке у кошарци

Исправили смо прорачун снаге тима код кошаркашких репрезентација. Ова грешка је утицала на све тимове на исти начин, али сада је све како треба. Исправили смо и баг, који је утицао на то да се сва статистика другог продужетка дода статистици првог продужетка.

То би било све. Не заборавите, лајкујте нашу Фејсбук страницу.




Der Artikel ist in folgenden Sprachen verfügbar:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi Vlaams 
Français עברית Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Mакедонски Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română 
Русский Slovenčina Slovenščina Svenska Українська 中文 

Auf Facebook veröffentlichen   Auf Twitter veröffentlichen   Auf MySpace veröffentlichen