Zeit:

Deine Teams:
Kommunikation
Public account
  PRO Zone
1330 Credits
Credits kaufen
Du bist im öffentlichen Konto. Wenn du das Spiel spielen, oder dich bei den Diskussionen einbringen möchtest, musst du dich einloggen. Wenn du neu dabei bist, musst du dich erst registrieren.

  PowerPlay Magazin

Αυτά τα Χριστούγενα θα είναι γεμάτα εκπλήξεις


Γεια σας φίλοι,

τα Χριστούγεννα έρχονται και θα θέλαμε να μην φάτε μόνο πολλά γλυκά, αλλά επίσης να διασκεδάσετε. Γι' αυτό σας ετοιμάζουμε ένα νέο χαρακτηριστικό που θα ξεκινήσει πολύ σύντομα. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό θα φέρει ένα νέο επίπεδο διασκέδασης στο παιχνίδι. Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα; Απλά ακολουθήστε την Facebook page και μπορεί ακόμα να κερδίσετε μερικές μονάδες.

Νέα σεζόν στην χειροσφαίριση

Πλησιάζουμε την σεζόν νούμερο 6 στην χειροσφαίριση. Ελπίζουμε να είστε έτοιμοι να κάνετε μια καλή αρχή στην νέα σεζόν. Αν δεν είχατε πραγματοποιήσει τα προπονητικό σας καμπ ακόμα σε αυτή την σεζόν, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να το κάνετε. Επίσης μην ξεχνάτε ότι αυτή την στιγμή μαίνεται η μάχη για τον παγκόσμιο τίτλο στο world championship. Ακολουθείστε και υποστηρίξτε την χώρα σας.

Όπως πάντα, θα υπάρξει επίσης ανακατάταξη του πρωταθλήματος στις τελευταίες 2 κατηγορίες σε επιλεγμένες χώρες ώστε να απομακρυνθούν οι ανενεργές ομάδες και να κάνουμε το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό και ανταγωνιστικό. Η ανακατάταξη του πρωταθλήματος θα λάβει μέρος σε όλες τις χώρες εκτός από τις ακόλουθες: 

Χιλή,  Εσθονία,  Γαλλία, ΗΠΑ

Διορθώσεις στο μπάσκετ

Διορθώσαμε τον υπολογισμό της ομάδικής  δύναμης για τις εθνικές ομάδες στο μπάσκετ. Αυτό το πρόβλημα επηρέαζε όλες τις ομάδες με τον ίδιο τρόπο, αλλά τώρα όλα είναι όπως θά πρεπε. Επίσης διορθώσαμε ένα πρόβλημα που έκανε όλα τα στατιστικά από την δεύτερη περίοδο του έξτρα χρόνου να προστίθενται στην πρώτη  περίοδο του έξτρα χρόνου.

Αυτά για τώρα, μην ξεχνάτε να κάνετε Like την Facebook page.




Der Artikel ist in folgenden Sprachen verfügbar:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch English Español, España Eesti فارسی Suomi Vlaams 
Français עברית Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Mакедонски Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română 
Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska Українська 中文 

Auf Facebook veröffentlichen   Auf Twitter veröffentlichen   Auf MySpace veröffentlichen