Tid:

Dine hold:
Kommunikation
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Køb credits
Du er på den offentlige konto. Hvis du vil spille spillet, eller deltage i en diskussion, skal du logge ind. Hvis du er ny bruger, skal du registrere dig først.

  PowerPlay Magazine

Нова Кошаркашка Сезона Стиже


Здраво народе

Дели нас само пар дана од старта 26-те сезоне. Вероватно знате шта треба да радите. Улогујте се сутра да проверите спонзорске понуде. И не заборавите да се Светско Првенство одржава тренутно и да можете пратити све утакмице уживо бесплатно.

Уобичајено, имаћемо лигашко прегруписавање да уклонимо неактивне тимове из последња 2 лигашка нивоа такмичења. Лигашко прегруписавање ће се одржати у следећим земљама:

Аргентина, Кина, Естонија, Француска, Словенија, Турска, Украјина

Уколико потпишете спонзорски уговор са бонусима и деси се да будете премештени током лигашког прегруписавања, не паничите. Добићете шансу да поново прегооварате о спонзорском уговору током прва 2 дана нове сезоне како би могли да направите прави избор. Проверите своје нове лигашке ривале пре доношења одлуке.

То је све, срећно свима!




Artiklen er tilgængelig på disse sprog:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams 
Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska Türkçe Українська 中文 

Del på Facebook   Del på Twitter   Del på MySpace