Tid:

Dine hold:
Kommunikation
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Køb credits
Du er på den offentlige konto. Hvis du vil spille spillet, eller deltage i en diskussion, skal du logge ind. Hvis du er ny bruger, skal du registrere dig først.

  PowerPlay Magazine

Новий сезон у баскетболі наближається


Привіт, народ,

ми всього лиш за кілька днів до початку 26 сезону. Ви вже, мабуть, знаєте, що робити. Упевніться, що завтра ви увійдете до гри щоб перевірити нові спонсорські пропозиції. Також не забувайте, що зараз триває Чемпіонат світу і ви можете переглядати усі ігри наживо безкоштовно.

Як зазвичай, у нас відбуватиметься перегрупування ліг у вибраних країнах з метою видалення неактивних команд із двох найнижчих ігрових рівнів. Перегрупування ліг відбудеться у наступних країнах:

Аргентина, Китай, Естонія, Франція, Словенія, Туреччина, Україна

Якщо ви підписали спонсорську пропозицію з бонусами та сталось так, що вас перемістили до іншої ліги під час перегрупування ліг, будь ласка, не панікуйте. Ви матимете можливість переглянути свій контракт протягом перших двох днів нового сезону, тож ви зможете зробити правильний вибір. Перегляньте своїх нових опонентів перед тим, як прийняти рішення.

Це все, удачі всім!




Artiklen er tilgængelig på disse sprog:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams 
Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 
Svenska Türkçe 中文 

Del på Facebook   Del på Twitter   Del på MySpace