Tid:

Dine hold:
Kommunikation
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Køb credits
Du er på den offentlige konto. Hvis du vil spille spillet, eller deltage i en diskussion, skal du logge ind. Hvis du er ny bruger, skal du registrere dig først.

  PowerPlay Magazine

Επίσημη ανακοίνωση για την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία


Αγαπητοί φίλοι,

συνήθως δεν σχολιάζουμε γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο, αλλά η τωρινή κατάσταση επιτάσσει να κάνουμε μια εξείρεση.

Δυστυχώς η ειρήνη στην Ευρώπη έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα, μετά την απρόκλητη επίθεση της Ρψσίας στην Ουκρανία. Εμείς στα PowerPlay Studio καταδικάζουμε σφοδρά αυτή την επιθετικότητα και στεκόμαστε με αποφασιστικότητα στο πλευρό των Ουκρανών που υπερασπίζονται με  γενναιότητα την χώρα τους.

Μερικοί από εσάς έχετε ζητήσει να απαγορέψουμε την πρόσβαση στο παιχνίδι σε όλους τους χρήστες από την Ρωσία και έτσι να ενωθούμε με τον υπόλοιπο Δυτικό κόσμο με κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας. Εμείς δεν πιστεύουμε ότι οι χρήστες από την Ρωσία πρέπει να τιμωρηθούν για τα εγκλήματα της κυβέρνησής τους, είτε την υποστηρίζουν είτε όχι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα στην άποψή του.

Παρόλα αυτά, απαγορέψουμε την πρόσβαση σε όποιον εκφράσει υποστήριξη στην Ρωσική εισβολή ή σπείρει παραπληροφόρηση και προπαγάνδα μέσα από το παιχνίδι με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!




Artiklen er tilgængelig på disse sprog:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch English Español, España فارسی Vlaams Hrvatski Magyar 
Italiano Latviešu Bahasa Melayu Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska Türkçe 

Del på Facebook   Del på Twitter   Del på MySpace