Vrijeme:

Tvoji timovi:
Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1330 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste na javnom nalogu. Ako želiš igrati ili se priključiti diskusiji, morate se prijaviti. Ako ste novi korisnik, moraš se prvo registrirati.

  PowerPlay Magazin

Да ли сте спремни за још једну сезону?


Поздрав народе, 

сви смо спремни са стартовањем 25. сезоне. Али пре него што то учинимо, будите сигурни да сте изабрали праве спонзоре за свој тим. Прве понуде стижу већ сутра. Такође не заборавите да погледате Светско првенство и подржите своју репрезентацију у све три категорије.

Такође желимо да објавимо листу земаља у којима ће се ове сезоне вршити прегруписавање лига:

Аустрија, Иран, Италија, Летонија и Шведска

Прегруписавање лига је механизам који се користи за елиминисање неактивних тимова са два најнижа нивоа лиге у одабраним земљама, како би се повећала конкурентност ових лига.

Ако се током прегруписавања лиге преместите у другу лигу, а пре тога одаберете спонзорску понуду са бонусима за наступе, нема разлога да бринете. Добићете прилику да пређете на редовну спонзорску понуду или промените циљну позицију за бонусе током прва 2 дана нове сезоне.

Срећно!




Ovaj članak je dostupan na sledećim jezicima:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska 
繁體中文 Türkçe Українська 中文 

Podeijeli na Facebook   Podeijeli na Twitter   Podeijeli na MySpace