Vrijeme:

Vaši timovi:
Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1129 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste ulogovani na javni nalog. Ukoliko želite da igrate igru ili se pridružite diskusijama, morate se ulogovati. Ukoiko ste novi korisnik, morate se prvo registrovati.

  PowerPlay Magazin

Сезона 28 стиже


Здраво народе,

да ли сте спремни за још једну сезону? Надамо се да јесте, зато што нас само пар дана дели од старта. Не заборавите да понуде спонзора стижу сутра и да ваша одлука може битно утицати на будућност тима.

У међувремену, можете пратити Светско Првенство бесплатно! Не заборавите да навијате за своју земљу у борби за злато.

Као и увек, биће лигашког регруписања у одређеним земљама како би се уклонили неактивни тимови из 2 најнижа нивоа лигашког такмичења. Лигашког регруписања ће бити у следећим земљама:

Аргентина, Мађарска, Словенија, Шпанија, Украјина

Уколико потпишете спонзорски уговор са бонусима и будете пребачени у вишу лигу приликом лигашког регруписања, не брините. Имаћете опцију да поново преговарате о спонзорском уговору у прва 2 дана нове сезоне. Проверите нове лигашке ривале пре доношења одлуке.

Срећно у новој сезони!
Ovaj članak je dostupan na ovim jezicima.:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Français 
Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 繁體中文 
Türkçe Українська 

Podijeli na Facebook   Podijeli na Twitter   Podijeli na Google+   Podijeli na MySpace