Vrijeme:

Vaši timovi:
Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1129 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste ulogovani na javni nalog. Ukoliko želite da igrate igru ili se pridružite diskusijama, morate se ulogovati. Ukoiko ste novi korisnik, morate se prvo registrovati.

  PowerPlay Magazin

Jön a 28. szezon


 

Sziasztok!

Készen álltok egy újabb szezonra? Nagyon reméljük, mert már csak pár nap és kezdődik is. Ne feledjétek, hogy holnaptól érkeznek a szponzori ajánlatok és a csapatotok jövőjére nagy hatással lesznek a döntéseitek.

Időközben nyomon követhetitek a Világbajnokságot. Ne felejtsetek el szurkolni a csapataitoknak az aranyért folyó küzdelemben!

Mint mindig, most is lesz ligaátcsoportosítás a kiválasztott országokban, hogy eltávolítsuk az inaktív csapatokat az alsó két ligából. Lent találjátok azon országok névsorát, ahol ligaátcsoportosítás lesz:

 Argentína, Magyarország, Spanyolország, Szlovénia és Ukrajna

Ha bónusszal járó szerződést írtok alá és a ligaátcsoportosítás során véletlenül másik ligába kerültök, nincs ok az aggodalomra. Lehetőségetek lesz másik szerződésről tárgyalni az új szezon első 2 napjában, hogy megfelelőt válasszatok. Nézzétek át az ellenfeleket, mielőtt döntést hoztok!

Szerencsés új szezont!

 
Ovaj članak je dostupan na ovim jezicima.:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Français 
Hrvatski Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 繁體中文 
Türkçe Українська 

Podijeli na Facebook   Podijeli na Twitter   Podijeli na Google+   Podijeli na MySpace