Čas:

Vaše ekipe:
Komunikacija
Public account
  PRO Cona
1330 kreditov
Kupi kredit
Ste v javnem računu. Če bi radi igrali igro ali se vključili v razpravo, se morate prijaviti. Če ste nov uporabnik, se morate najprej registrirati.

  PowerPlay Revija

Сніжинки повертаються!


Дорогі друзі,

Знову ми підготували спеціальний Різдвяний подарунок для вас. Відсьогодні і до 28 грудня по три нові сніжинки щодня з'являтимуться на сторінках гри. Ваше завдання - зібрати всі ці сніжинки, і якщо вам це вдасться, ви отримаєте сюрприз!

Якщо ви не зможете знайти сніжинку протягом дня, у який вона з'явилась, не турбуйтесь. Сніжинка залишиться на тому самому місці до завершення акції (2 січня) чи доки ви її не підберете. Щоб підібрати сніжинку, просто клацніть на ній. Кількість зібраних сніжинок ви зможете побачити у спеціальному повідомленні у вашому обліковому записі.

Сподіваємось, вам сподобається ця акція в честь прийдешніх свят. Це маленький подарунок від хлопців з офісу PPM нашим менеджерам. Сніжинки можуть бути заховані на будь-якій сторінці у PPM. Навіть якщо ви граєте в один вид спорту, ви мржете зібрати їх усі без заходів на сторінки інших видів спорту. Тож дивіться уважно!

Ще одна новина: цього разу сніжинки будуть на різних сторінках у кожного менеджера, тож це буде трішки важчим завдянням, ніж минулого року.

Це все, розважайтесь!




Ta članek je razpoložljiv v teh jezikih:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch English Español, España Suomi Vlaams Français Hrvatski Magyar 
Italiano Lietuvių Latviešu Mакедонски Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 
中文 

Deliti na Facebook-u   Deli na Twitter   Deli na MySpace