Čas:

Vaše ekipe:
Komunikacija
Public account
  PRO Cona
1330 kreditov
Kupi kredit
Ste v javnem računu. Če bi radi igrali igro ali se vključili v razpravo, se morate prijaviti. Če ste nov uporabnik, se morate najprej registrirati.

  PowerPlay Revija

Пахуљице су се вратиле


Драги наши,

још једном смо вам припремили специјални Божићни поклон. Од данас до 28. децембра, три пахуљице ће се појављивати на страницама игре свакога дана. Ваш задатак је да сакупите све пахуљице и уколико то учините, добићете поклон изненађења!

Уколико не пронађете пахиљицу на дан кад је постављена немојте да се бринете, остаће тамо до само краја игре (2. јануар) или докле год је не покупите. Како бисте покупили пахуљицу, једноставно кликните на њу. Можете видети број скупљених пахуљица у специјалној поруци на вашем налогу.

Надамо се да ће вам ова мала игра бити забавна током празника. То је мали поклон од нас из ППМ канцеларије вама менаџерима. Пахуљице могу бити сакривене на било којој страници ППМ-а. Чак иако играте само један спорт, можете их сакупити све без одласка на странице у другом спорту. Само држите очи отворене!

Још једна новост, овога пута пахуљице ће бити на различитим страницама код сваког менаџера, тако да ће те имати мало тежи задатак него прошле године.

То је све, забавите се!




Ta članek je razpoložljiv v teh jezikih:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch English Español, España Suomi Vlaams Français Hrvatski Magyar 
Italiano Lietuvių Latviešu Mакедонски Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska 
Українська 中文 

Deliti na Facebook-u   Deli na Twitter   Deli na MySpace